ŠΞЙĆǾŘ
مردی از دنیای مجازی 
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک های دوستان
ثبت سایت در گوگل">ثبت در سایت

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دنیای مطالب طلایی و آدرس google4004.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





لینک های ویژه
پيوندهای روزانه

سلام بر دوستان گرامی....

بنده به عنوان یک فرد کار آزموده در دنیای مجازی و تجربه ی بالا به سایت هایی که درمعرض هک قرار گرفته اند یا امنیت انها پایین است حاظر به مشاوره دادن در این راستا هستم

و از افرادی که ادعای هک و ... را دارند به مبارزه می طلبم...

و همچنین از افرادی که اطلاعاتی در باره این افراد دارند به بنده گزارش بدهند تا با کمک شما چنین افراد سود جویی را به سزای اعمالشان برسانم

آدرس یاهو بنده در پایین وبسایت آورده شده در صورتی که مشکلی برای شما پیش امده در قسمت نظرات مطرح کنید...

با تشکر...

ŠΞЙĆǾŘ

داغ کن - کلوب دات کام
[ یک شنبه 3 / 5 / 1393برچسب:هک,امنیت,سناتور, ] [ 6:19 بعد از ظهر ] [ ŠΞЙĆǾŘ ]

تشعشعات اتمی چه بلایی سر بدن مان می آورند؟

اگر به سینما علاقه مند باشید، حتما دیده اید بسیاری از فیلم ها پایان دنیا را در جنگ جهانی سوم به تصویر می کشند. و در آنها رهبران دنیا بالاخره دکمه بزرگ قرمز رنگ را می فشرند و انفجارهای اتمی همه جا را فرا می گیرد. برخی هم از تروریست هایی می گویند که راکتورهای هسته ای را منفجر می کنند.

 به گزارش قدس آنلاین ،اگر شما از حمله آغازین جان سالم به در ببرید، باید دنیایی مملو از تشعشعات هسته ای را تحمل کنید. اما واقعا این تشعشعات چه بر سر ما خواهند آورد؟

سنجش میزان تشعشعات
هنگامی که تابش های اتمی منتشر می شوند، ذراتی را به اطراف پرتاب می کنند که آنقدر انرژی دارند تا بتوانند الکترون ها را از اتم ها و مولکول ها جدا می سازند. تغییر و دگرگونی باندها باعث تولید جفت یونهایی می شود که از نظر شیمیایی شدیدا فعال و آماده واکنش هستند. این عمل به عنوان تابش یونی شناخته می شود. و اینجا است که مشکلات آغاز می شوند.

انواع بسیار زیادی از پرتوهای یونی وجود دارد. از این میان می توان به پرتوهای کیهانی، آلفا، بتا، گاما یا اشعه ایکس، نوترون ها و انواع مختلف دیگر اشاره کرد. آنچه که در این میان از اهمیت بالایی برخوردار است. مقداری از تشعشع است که یک ارگانیسم یا موجود زنده در برابر آن قرار می گیرد. این مقدار هم بستگی به زمان و هم میزان تابش دارد. این موضوع را با مفهومی به نام «دوز دریافتی» یا absorbed dose اندازه گیری می کنند.

یک راه اندازه گیری «دوز دریافتی» واحدی به نام Grays یا علامت اختصاری Gy است. واحد اندازه گیری عمومی دیگر در این زمینه sievert با علامت اختصاری Sv است. برای محاسبه سیورت، ابتدا گری را به دست آورده و سپس آن را در نوع تابش ضرب می کنند تا میزان دوز موثر بر بافت زنده را محاسبه کنند.

میانگین میزان تابشی که طی یک تا دو ثانیه عکسبرداری اشعه ایکس از ناحیه شکمی منتشر می شود، تقریبا 0.0014 گری است. البته این میزان، کنترل شده هم است. پس می توان گفت که زیاد بد نیست.

اما مشکل اصلی وقتی است که تمام بدن شما در معرض تشعشع قرار بگیرد. مثلا اینکه درست در لحظه انفجار نیروگاه هسته ای چرنوبیل در اتاق کنترل آن ایستاده باشید. در آنجا شما تقریبا 300 سیورت در ساعت تشعشع دریافت می کنید. البته نباید نگران باشید. چون یک ساعت هم دوام نمی آورید. این دوز تابش حداکثر طی یک تا دو دقیقه انسان را از پا در می آورد.

چگونه خواهید مُرد؟
دوزهای بالای تابش های یونی در دوره های زمانی کوتاه، منجر به سندرم تشعشع حاد یا ARS می شوند که با نام "مسمومیت تابشی" هم شناخته می شود. شدت علائم ARS بستگی به سطح تشعشع دارد. یک دوز تابش پایین مانند 0.35 گری می تواند باعث بروز علائمی شبیه سرماخوردگی، به همراه حالت تهوع، استفراغ، سردرد، خستگی و تب شود. اگر بدن در برابر دوزهای بالاتر (همچون یک تا چهار گری) قرار گیرد، مرگ سلول های خونی آغاز می شود. اما شما هنوز امکان بهبود را خواهید داشت (درمان این نوع از سندرم تشعشع حاد معمولا با تزریق خون و استفاده از آنتی بیوتیک ها همراه است)، اما احتمالا برای همیشه از ضعف ایمنی ناشی از کمبود گلبول های سفید رنج خواهید برد.

همچنین اگر در برابر تشعشع بالاتر از 2 گری قرار گیرید دچار نوعی آفتاب سوختگی شدید و غیرمعمول هم خواهید شد. به طور فنی، چنین سوختگی های پوست با تابش، معمولا باعث لکه های بزرگ قرمز، لایه لایه شدن پوست و حتی ایجاد تاول خواهند شد. و انتظار می رود این علائم تا 24 ساعت اول مشاهده شوند.

دوز تشعشع میان 4 تا 8 گری، به هر حال یک دوز کشنده است. اما باز هم مسیر شما به سوی ابدیت به مدت زمان قرار گرفتن تان در معرض تابش بستگی دارد. بیماران در این سطح آلودگی معمولا از تهوع، اسهال، سرگیجه و تب شکایت می کنند. بدون انجام درمان های لازم، شما تنها طی چند هفته خواهید مرد.

لوئیس اسلوتین فیزیکدانی بود که در سال 1946 طی تحقیقاتش روی پروژه منهتن بر اثر ARS فوت کرد. او به صورت تصادفی در معرض تشعشعی با قدرت بیش از 10 گری از نوع گاما و اشعه ایکس قرار گرفت. البته او حتی با درمان های مدرن امروزی همچون پیوند مغز استخوان هم شانسی برای زندگی نداشت. بیمارانی که در معرض تابش 8 تا 30 گری قرار می گیرند با استفراغ و اسهال شدید در ساعت اول روبرو می شوند. و البته طی دو روز تا دو هفته خواهند مرد.

دوز جذبی بیشتر از 30 گری باعث آسیب های عصبی هم می شود. تنها طی چند دقیقه، بیماران استفراغ، اسهال، سرگیجه، سردرد و بی هوشی های سختی را تجربه خواهند کرد. رعشه و حمله های ناگهانی هم در چنین حالت هایی، همراه با بیماری های آتاکسی یا از دست دادن کنترل ارادی ماهیچه ها معمول هستند. و مرگ هم طی 48 ساعت امری ناگزیر است.

اما اگر تشعشع کافی دریافت نکرده و زنده بمانید، چه؟
تنها به این دلیل که شما توانسته اید به نسیم دل انگیز هسته ای جاخالی داده و دچار سندرم ARS نشوید، به این معنی نیست که پایانی خوش در انتظارتان است. قرار گرفتن طولانی مدت در برابر تابش های یونی، حتی اگر آنقدر ضعیف باشد که نتواند بیماری سندرم تابشی ایجاد کند، می تواند باعث جهش های ژنتیکی و سرطان شود.

این بزرگ ترین مصیبتی است که نجات یافتگان فوکوشیما یا حادثه ای که در چرنوبیل اتفاق افتاد، با آن روبرو بودند. اما جدیدترین تخمین ها حاکی از آن است که ابر اتمی پس از انفجار ممکن است باعث بیش از هزاران مرگ بر اثر سرطان شود.

به شکل معمول، سلول ها توسط ترکیبات شیمیایی ملکول های DNA کنترل می شوند. اما هنگامی که تشعشعات به اندازه ای انرژی کسب کنند که بتوانند باندهای مولکولی را تخریب نمایند، رشته های DNA خواهند شکست. در حالی که تقریبا اغلب آنها به درستی تعمیر می شوند، ولی حدود یک چهارم شان نمی توانند این کار را به خوبی انجام دهند و باعث یک فرآیند کند و طولانی بازیابی می شوند. نتیجه این فرآیند هم چیزی جز افزایش میزان جهش ها در سلول های نسل های آینده نخواهد بود.

احتمال سرطان با دوز موثر تابش، افزایش خواهد یافت. اما شدت سرطان مستقل از این دوز است. در اینجا مدت زمان قرار گرفتن در برابر تابش اهمیت دارد و بالا و پایین بودن سطح تابش چندان اثری ندارد.

با تابش های طولانی مدت، پیش بینی می شود که ریسک بسیار بیشتری شما را تهدید کند. در حقیقت بسیاری از مدل های پذیرفته شده، پیشنهاد می کنند که در اغلب مردم، تابش های پس زمینه سطح پایین، پرخطرترین منبع تشعشع هستند. لذا در حالی که ARS شیوه ای مهیب و ترسناک برای رفتن به ابدیت است، آنچه که بیشتر از همه باید نگرانش باشید، سوختن ملایم و آهسته است.
 *منبع:نارنجی

داغ کن - کلوب دات کام
[ چهار شنبه 2 / 2 / 1392برچسب:تشعشعات,اتمی,چه,بلایی,سر,ماومی,آورد, ] [ 3:7 بعد از ظهر ] [ ŠΞЙĆǾŘ ]

حقیق انجام شده ثابت کرد یک مورچه به تنهایی قابلیت درک هندسه محیطی که در آن قرار دارد را داشته ولی در زندگی گروهی قادر به طراحی نقشه هندسه محیط اطرافشان هستند.

به گزارش افکارنیوز، دانشمندان آمریکایی با هدف تثبیت اینکه آیا مورچه ها در ردیابی از هندسه محیط زیست استفاده می کنند یا نه آزمایشی با استفاده از روبات ها انجام دادند.

در این تحقیق که نتایج آن در مجله "PLoS Computational Biology" نیز به چاپ رسید، روبات ها تنها برای دوری از موانع موجود بر سر راهشان به سوی هدف برنامه ریزی شدند.

به گزارش تی آر تی علاوه بر این بر روی روبات ها پروژکتوری برای یاری به تعقیب آنها از سوی دیگر روبات ها قرار داده شد. این پروژکتورها و مینی سیستم های متصل به آن به عنوان مواد شیمیایی و آنتن هایی مورچه ها در ردیابی از آنها استفاده می کنند می باشند.

تحقیق انجام شده ثابت کرد یک مورچه به تنهایی قابلیت درک هندسه محیطی که در آن قرار دارد را داشته ولی در زندگی گروهی قادر به طراحی نقشه هندسه محیط اطرافشان هستند.

روبات ها نیز هنگامی که تنها بودند همانند مورچه های تنها تا رسیدن به هدف به طور تصادفی به دور خود چرخیده و سعی در یافتن مسیر به سوی هدف را داشتند.

ولی زمانی که از روبات ها به صورت گروهی استفاده شد؛ در سایه سینیال های ارسال شده از سوی دیگر روبات ها قادر به یافتن هدف در زمانی بسیار کوتاه تر بودند.

داغ کن - کلوب دات کام
[ جمعه 14 / 1 / 1392برچسب:مورچه,ها,چگونه,راه,خود,را,پیدا,می کنند,مهندسی,طبیعی,حس,بویایی, ] [ 8:55 قبل از ظهر ] [ ŠΞЙĆǾŘ ]
گروه علمي: هجوم مردم به روستای بوگراش در كشور فرانسوی در هفته‌های اخیر خبرساز شده است چون افرادی که راهی این روستا در دامنه کوهستان پیرنه در جنوب فرانسه شده‌اند، نگران پایان دنیا هستند و به دلایلی که به نظرشان قانع‌کننده می‌رسد، اعتقاد دارند که اگر در این روستا در پای کوه پناه بگیرند، از نبرد آخرالزمان یا همان جنگ خیر و شر در پایان دنیا در امان خواهند ماند.
بومیان مایا در جنوب مکزیک از ۲۱ دسامبر سال گذشته مراسم ویژه شمارش معکوس برای فرا رسیدن ۲۱ دسامبر امسال را آغاز کرده‌اند!
بومیان مایا در جنوب مکزیک از ۲۱ دسامبر سال گذشته مراسم ویژه شمارش معکوس برای فرا رسیدن ۲۱ دسامبر امسال را آغاز کرده‌اند!

آنها باور دارند که این جنگ کمتر از ده روز دیگر در ۲۱ دسامبر (اول دی) امسال رخ می‌دهد. در این روز چرخه پنج هزار و ۱۲۵ ساله تقویم کهن مایاها به پایان می‌رسد. مایاها قومی صاحب تمدن پیشرفته بودند که در جنوب مکزیک زندگی می‌کردند.
آنچه از تمدن مایا به جا مانده نشانگر دانش پیشرفته این قوم در نجوم، ریاضی و تعیین چرخه‌های زمانیست. آنها سال خورشیدی ۳۶۵ روزه را شناسایی کرده بودند و در یکی از معدود کتاب‌هایی که از آنها به جا مانده است، جدولی از خورشیدگرفتگی‌هایی وجود دارد که از عصر آنها تا زمان معاصر رخ داده‌اند. طولانی‌ترین تقویم مایاها در سال سه هزار و ۱۱۴ قبل از میلاد مسیح آغاز شده و برای یک دوره ۳۹۴ ساله، تحت عنوان بکتون، ادامه دارد. سیزدهمین بکتون مایاها ۲۱ دسامبر امسال و در روزی به پایان می‌رسد که در نجوم با عنوان انقلاب زمستانی شناخته می‌شود. انقلاب زمستانی موعدی در سال است که با توجه به زاویه زمین نسبت به خورشید، ساکنان نیمکره شمالی کوتاه‌ترین روز و ساکنان نیمکره جنوبی طولانی‌ترین روز را در طول سال تجربه می‌کنند.

انقلاب زمستانی تقریبا با طولانی‌ترین شب سال که در فرهنگ باستانی ایرانی با عنوان شب یلدا شناخته می‌شود، نیز همزمان است. با در نظر داشتن آنچه پژوهشگران و باستانشناسان از تمدن

 

باورها به پایان دنیا: 1- تخریب سیاره زمین 2 - انقراض نسل بشر 3- تغییر قابل توجه در وضعیت نژاد بشری

مترقی مایا توصیف می‌کنند، برخی باور دارند که پایان یافتن تقویم مایاها در این روز به معنای پایان دنیا و فرارسیدن موعدی است که در مذاهب مختلف با عنوان آخرالزمان شناخته می‌شود. آنها این ایده را مطرح می‌کنند که تقویم مایاها به پایان می‌رسد چون آنها می‌دانستند که این روز (۲۱ دسامبر ۲۰۱۲ میلادی) آخرین روز دنیاست و لزومی ندارد چرخه زمانی پس از این تاریخ را تعریف و پیش‌بینی کنند. هزاران سایت اینترنتی که با چنین ایده‌ای شکل گرفته و فعالیت می‌کنند، برای اثبات این نظر، به نوشته‌هایی اشاره می‌کنند که نزدیک به یک هزار و ۳۰۰ سال پیش، روی یک سنگ کنده‌کاری شده‌اند و به پایان دنیا اشاره دارند.

 


 

صفحه ای از یکی از چهار تقویم تاریخی قوم مایا. این تقویم در موزه ای در آلمان نگهداری می‌شود


هرچند برخی باستانشناسان در توضیح محتوای این سنگ‌نوشته گفته‌اند که طبق این پیش‌بینی، قرار نیست فاجعه‌ای جهانی رخ دهد، بلکه پیشگویی شده است که پس از این تاریخ، دوره‌ای جدید در زندگی روی زمین آغاز می‌شود. اسون گرونمیر، پژوهشگر (رمزگشایی) زبان مایایی به آسوشیتدپرس گفته است که طبق این سنگ‌نوشته، یکی از خدایان مایاها به زمین باز خواهد گشت. به گفته او، در این سنگ‌نوشته آمده است که در روز موعود، بولون یوکته، خدای جنگ و خلقت در باورهای مایایی، به زمین بازمی‌گردد. ایده‌ای که به "وعده آمدن ناجی" در فرهنگ‌ها و مذاهب مختلف شباهت دارد اما با آن که کارشناسان و پژوهشگران فرهنگ مایا تاکید کرده‌اند که پایان این تقویم (همانند دیگر تقویم‌ها) به معنای آغاز یک دوره جدید و نه پایان یافتن دنیاست، افرادی که اعتقاد دارند زندگی روی زمین روزی به پایان خواهد رسید، با هیجان در انتظار وقایعی

 

 

باورها به پایان دنیا (سناریوهای غیرمذهبی‌): تغییرات اقلیمی مصیبت‌بار ، اصابت سیارک یا ستاره دنباله‌دار به زمین، جنگ اتمی عظیم، بی‌ثباتی در مدار زمین یا ماه

هستند که ممکن است در روزهای آینده رخ دهد. این هیجان، ساکنان آمریکا تا روسیه و چین را فراگرفته است.

گزارش شده است که فروش چادر و سرپناه موقت به جز مناطق توفان‌زده آمریکا در دیگر ایالت‌ها و شهرها افزایش یافته است. مردم در بخش‌های مختلف روسیه هم به خرید مواد غذایی کنسرو شده و بسته‌های کبریت روی آورده‌اند. قیمت شمع در سیبری چند برابر شده و حتی مغازه‌داران برخی مناطق گفته‌اند که ذخیره بسته‌های نمک در انبارهایشان تمام شده است. برخی شرکت‌ها هم در فرصتی که فراهم شده است، بسته‌هایی را ویژه " نجات در آخرالزمان" می‌فروشند. در این بسته‌ها به جز کبریت و کنسرو، یک شیشه ودکا، صابون و تکه‌ای طناب هم گذاشته شده است.
مردم چین هم به خرید شمع روی آورده‌اند و ماه گذشته ماجرای مردی در این کشور خبرساز شد که تمام پس‌انداز زندگیش را صرف ساخت یک کشتی با ظرفیت ۲۰ نفر کرده است.

 

 


چرا موعد به پایان رسیدن حیات در زمین این همه مورد علاقه است؟


پل اس بویر، پژوهشگر و نویسنده کتاب "وقتی زمان وجود نخواهد داشت؛ باور به وحی در فرهنگ مدرن آمریکا" می‌گوید اعتقاد به پایان دنیا "سابقه‌ای کهن در افکار بشر دارد. ریشه‌های این باور به دوره‌های قبل از مسیح باز می‌گردد؛ اسطوره‌هایی که براساس آنها بالاخره روزی نیروهای خیر (نظم) و شر (هرج و مرج) با هم رویاروی می‌شوند."
او اضافه می‌کند: چنین باوری از نظر روانشناختی عمیقا جذاب است، چون اعتقاد به بی‌معنی بودن (زندگی)، به شدت تهدیدکننده است و جوامع بشری همواره سعی کرده‌اند با تعریف نوعی چارچوب، به روند تاریخ و زندگی شخصی افراد معنا دهند. این رویکرد در طول قرن‌ها و سال‌ها در زندگی بشر وجود داشته است و افرادی در طول تاریخ، نه تنها سال، بلکه تاریخ و روز دقیقی را به عنوان موعد پایان یافتن حیات روی زمین اعلام کرده‌اند. البته زنده ماندن همه ما نشان می‌دهد که این پیش‌بینی‌ها تاکنون تا چه اندازه نادرست بوده است. در یکی از تاسف‌بارترین پیش‌بینی‌ها، در قرن

 

 

باورها به پایان دنیا (مذهبی‌): اسلام به "روز جزا" اشاره می‌کند، برخی بودایی‌ها باور دارند که در این روز آموزه‌های بودا از بین می‌رود، پیروان مسیحیت، پایان دنیا را به ظهور دوباره مسیح وصل می‌کنند، هندوها به چرخه‌های زندگی اعتقاد دارند، آیین زرتشت احتمالا اولین مذهبی بود كه به پایان دنیا اشاره کرده است

۱۹ میلادی حرکتی تحت رهبری ویلیام میلر آغاز شد. پیش‌بینی این بود که ۲۲ اکتبر ۱۸۴۴ میلادی آخرین روز دنیا خواهد بود.

با نزدیک شدن روز موعود، محبوبیت میلر بیشتر و بیشتر شد و تنها یک چیز توانست این جریان را بخواباند: دمیدن خورشید صبح روز ۲۳ اکتبر ۱۸۴۴. در موردی دیگر، کشیش رونالد وینلند در سال ۲۰۰۸ میلادی در یک کتاب پیش‌بینی کرد که آمریکا در مدت دو سال نابود خواهد شد. اما هنوز در سال ۲۰۱۲ میلادی، آمریکا همچنان سرپاست. برخلاف این کشیش، در اغلب مذاهبی که به آخرالزمان اشاره دارند، تاریخ دقیقی به عنوان موعد نهایی تعیین نشده است، بلکه این مذاهب تشخیص موعد نهایی را به وجود و شناسایی برخی نشانه‌ها منوط دانسته‌اند. پروفسور بویر می‌گوید: باورهای مذهبی امروزین، زیرکانه هستند. آنها می‌گویند هیچ‌کس از روز و ساعت پایان دنیا خبر ندارد، ولی چنین روزی به زودی فراخواهد رسید.چنین اعتقادی در سال‌های اخیر با پدیده‌های علمی هم پیوند داده شد؛ در هر گامی که پژوهشگران آزمایشگاه عظیم سرن در مرز فرانسه و سوئیس برای آزمایش برخورد ذره‌ها برداشتند، معتقدان به پایان عمر زمین نیم‌خیز شدند.

 


 

حاضران در مراسم ویژه‌ای که به مناسبت فرارسیدن موعد پایان دوره تقویم مایاها در کوبا برگزار شد

این آزمایش که با هدف آزمون یکی از فرضیه‌های تشکیل جهان انجام شد، نقش مهمی در ارتقای دانش بشر درباره چگونگی آغاز دنیا داشت. اما شکاکانی بودند که می‌گفتند چنین آزمایشی می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد سیاهچاله‌هایی در ابعاد بسیار ریز و کوچک شود و در نهایت، همین سیاهچاله‌ها بزرگتر شده و زمین را خواهند بلعید.
همچنان که بومیان مایا در جنوب مکزیک از ۲۱ دسامبر سال گذشته مراسم ویژه شمارش معکوس برای فرا رسیدن ۲۱ دسامبر امسال را آغاز کرده‌اند، ساکنان روستای بوگراش فرانسه میزبان کاوشگران و جمعیت مشتاقانی بوده‌اند که امیدوارند در روز موعود، در دامنه کوه‌های پیرنه زنده بمانند. براساس برخی گزارش‌ها، اغلب پروازها از آمریکا به فرانسه کاملا رزرو شده‌اند و بیشتر مسافران هم بلیت‌های یکطرفه گرفته‌اند.

حتی شایعه شده است که برخی گروه‌ها، پناهگاه‌هایی را در طبقات زیرزمینی روستا ساخته‌اند و افرادی نیز مدعی هستند که شاهد جماعتی بوده‌اند که نیمه‌عریان و در حال نواختن زنگ‌هایی که در دست داشتند، از کوه بالا می‌رفتند. مسئولان موسسه ملی تاریخ باستانشناسی مکزیک در واکنش به این باور که مایاها پایان دنیا در سال ۲۰۱۲ میلادی را پیش‌بینی کرده‌اند، گفته‌اند که از مجموع ۱۵ هزار نوشته‌ای که از تمدین کهن مایا باقی مانده و ثبت شده است، تنها در ۲ مورد به سال ۲۰۱۲ میلادی اشاره شده، هرچند در هیچ‌یک از این نوشته‌ها به پایان زندگی در زمین اشاره‌ای نشده است.

 

 

داغ کن - کلوب دات کام
[ دو شنبه 25 / 9 / 1391برچسب:2012-سال-پایان-جهان-است, ] [ 3:29 بعد از ظهر ] [ ŠΞЙĆǾŘ ]

دوستان عزيز براي خواندن خبر هاي جديد روز از منابع معتر به حاشيه وبسايت در سمت چب مراجعه كنيد در ضمن اين خبر ها به صورت لينك از منابع معتبر مي باشد لينك هاي خبري به صورت آپديت مي باشد و لينك هاي خبري از خبر هاي روز دنيا از عنوان هاي ورزشي‌‌‍،علمي،سياسي،فناوري و .... مي باشد براي توضيحات بيشتر ميتوانيد سوالات خود را در قسمت نظرات بيان كنيد

با تشكر مدريت سايت

 

داغ کن - کلوب دات کام


برنج هاي هندي دانه بلند آلوده به ماده سمي«فنول» و سرطان زاست

دوستان من خبر رو در ادامه مطلب قرار دادم ولی یک اتفاق برای یکی از دوستانم به وجود آمد که من رو تو فکر فرو برد و یقین کرد برنج های هندی سرطان زا هستن

یکی از دوستان که تاجر برنج بودبرالی من تعریف میکرد میگفت پارسال چند کیسه برنج خارجی و تعداد زیادی برنج ایرانی خریدم به علت افت قیمت تصمیم گرفتم برنج ها رو تو انبار قرار بدم بعد چند ماه که در انبار رو باز کردم اتفاق عجیبی افتاد حدس بزنید چه شده؟!

برنج های مورد حمله موش ها قرار گرفت...درسته تا اینجا عجیب نیست ولی قسمت عجیب اینه که تمام برنج های ایرانی و داخلی توسط موش خورده شده و به برنج خارجی یا همون برنج هندی صدمه ایی نزند این یعنی معلوم نیست چه نوع سمی در این برنج وجود دارد که حتی جانورانی مانند موش از خوردن آن امتناع میکنن

حالا خودتون میدونید دلتون میخواد بخورین ولی اینقدر یادتون باشه وقتی حیوانی از خوردن سم امتناع میکنه ما  که انسان و دارای فکر هستیم باید چه کاری کنیم....

تصمیم با خودتان است....

بقیه در ادامه مطلب....

داغ کن - کلوب دات کام
ادامه مطلب

یکی از پرجاذبه‌ترین دلایل سفر به فضا برای بسیاری موضوع تجربه لذت بی‌وزنی است.بی وزنی اما علاوه بر جاذبه٬ مشکلاتی نیز برای زندگی از نوعی که ما می‌شناسیم به وجود می‌آورد.یکی از این موضوعات٬ بحث رفتار آتش در فضا و چگونگی پخش آن در محیطی است که همه چیز شناور می‌شود.


                 تست شعله شمع در آزمایشگاه سقوط آزاد. به محض رها شدن محفظه آزمایش و شروع حرکت سقوط آزاد٬ شعله شمع تغییر حالت داده و انرژی احتراقی آن به شدت کاهش می‌یابد.

داغ کن - کلوب دات کام
ادامه مطلب
[ جمعه 10 / 3 / 1391برچسب:آتش در فضا,فضا, ] [ 8:34 بعد از ظهر ] [ ŠΞЙĆǾŘ ]
[ چهار شنبه 1 / 3 / 1391برچسب:گزارش کار,گازرش کار شیمی عمومی,جدیدترین گزارش کارها, ] [ 7:35 قبل از ظهر ] [ ŠΞЙĆǾŘ ]

از جلیقه ضد گلوله چه میدانید؟

داغ کن - کلوب دات کام
ادامه مطلب
[ جمعه 13 / 2 / 1391برچسب:, ] [ 5:30 بعد از ظهر ] [ ŠΞЙĆǾŘ ]

یونیزاسیون ( یونش ) اسیدهای قوی و ضعیف

یونیزاسیون اسیدهای قوی و ضعیف

 

 

داغ کن - کلوب دات کام
ادامه مطلب
[ جمعه 6 / 2 / 1391برچسب:شیمی, ] [ 8:53 بعد از ظهر ] [ ŠΞЙĆǾŘ ]

از سم و کشندگی قرص برنج چه میدانید...؟

داغ کن - کلوب دات کام
ادامه مطلب
[ یک شنبه 1 / 2 / 1391برچسب:مسمومیت با قرص برنج, ] [ 11:13 بعد از ظهر ] [ ŠΞЙĆǾŘ ]

سیانور چیست...؟

مرگ با سیانور !

 

داغ کن - کلوب دات کام
ادامه مطلب
[ یک شنبه 1 / 2 / 1391برچسب:سیانور, ] [ 11:9 بعد از ظهر ] [ ŠΞЙĆǾŘ ]

منظورم از کروکودیل اسم حیون یا حیون شناسی نیست اسم یه ماده مخدر خطرناکه جدیده...

مواظب باشین...

داغ کن - کلوب دات کام
ادامه مطلب
[ یک شنبه 1 / 2 / 1391برچسب:کروکودیل, ] [ 11:0 بعد از ظهر ] [ ŠΞЙĆǾŘ ]

تا حالا خرید اینترنتی انجام دادین...خوب مشکلی نیست اول به سایت که آدرس دادم سر بزنید

اول از همه روی این سایت کلیک کنید و بعد جنس مورد علاقه خودتون رو انتخاب کنید

http://myshop28.melimarket.com

http://buy-internet.loxblog.com

خوبی این فروشگاه اینترنتی اینه که ریسک خرید رو خودش می کنه یعنی اول تقاضا میدین و بعد جنس توسط اداره پست به شما تحویل میده و با ارائه رسید شما مبلغ نوشته شده در رسید رو به اداره پست تحویل میدین حتما سر بزنید

بعد اینکه سر زدید یه جنس ارزونتر سفارش بدین بعد چیزایی که از شما میخواد رو پر کنید مثل آدرس و کد ملی و ... بعد هزینه تموم شده رو بهتون اعلام میکنه بعد اینکه جنس به خونتون اومد پول رو به مامور پست میدین

البته یادتون باشه ملی مارکت یکی از شرکتهای معتبره و من هم اونجا عضوم حتما یه بار آزمایش کنید

** در این سایت می توانید بر خلاف سایت های اینترنتی غیر معتبر می توانید از تنوع وسایل لذت ببرید**

داغ کن - کلوب دات کام
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید ورود شما رو به این وبلاگ خیر مقدم میگم امیدوارم لحظات خوشی در این وبلاگ به سر ببرین راستی دوستان اگه اومدین سر زدین یه نظر کوچیک بدین حتما خونده میشه و در حد توانم بهش عمل میکنم موفق و پیروز باشید
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 25
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 98
بازدید ماه : 127
بازدید کل : 189861
تعداد مطالب : 626
تعداد نظرات : 61
تعداد آنلاین : 1


داغ کن - کلوب دات کام آی پی شما: 37.63.135.200 ثبت شد
#bluepearlWrap {width: 98%;}