تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دنیای مطالب طلایی و آدرس google4004.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
بنده به عنوان یک فرد کار آزموده در دنیای مجازی و تجربه ی بالا به سایت هایی که درمعرض هک قرار گرفته اند یا امنیت انها پایین است حاظر به مشاوره دادن در این راستا هستم
و از افرادی که ادعای هک و ... را دارند به مبارزه می طلبم...
و همچنین از افرادی که اطلاعاتی در باره این افراد دارند به بنده گزارش بدهند تا با کمک شما چنین افراد سود جویی را به سزای اعمالشان برسانم
آدرس یاهو بنده در پایین وبسایت آورده شده در صورتی که مشکلی برای شما پیش امده در قسمت نظرات مطرح کنید...
اگر به سینما علاقه مند باشید، حتما دیده اید بسیاری از فیلم ها پایان دنیا را در جنگ جهانی سوم به تصویر می کشند. و در آنها رهبران دنیا بالاخره دکمه بزرگ قرمز رنگ را می فشرند و انفجارهای اتمی همه جا را فرا می گیرد. برخی هم از تروریست هایی می گویند که راکتورهای هسته ای را منفجر می کنند.
به گزارش قدس آنلاین ،اگر شما از حمله آغازین جان سالم به در ببرید، باید دنیایی مملو از تشعشعات هسته ای را تحمل کنید. اما واقعا این تشعشعات چه بر سر ما خواهند آورد؟
سنجش میزان تشعشعات هنگامی که تابش های اتمی منتشر می شوند، ذراتی را به اطراف پرتاب می کنند که آنقدر انرژی دارند تا بتوانند الکترون ها را از اتم ها و مولکول ها جدا می سازند. تغییر و دگرگونی باندها باعث تولید جفت یونهایی می شود که از نظر شیمیایی شدیدا فعال و آماده واکنش هستند. این عمل به عنوان تابش یونی شناخته می شود. و اینجا است که مشکلات آغاز می شوند.
انواع بسیار زیادی از پرتوهای یونی وجود دارد. از این میان می توان به پرتوهای کیهانی، آلفا، بتا، گاما یا اشعه ایکس، نوترون ها و انواع مختلف دیگر اشاره کرد. آنچه که در این میان از اهمیت بالایی برخوردار است. مقداری از تشعشع است که یک ارگانیسم یا موجود زنده در برابر آن قرار می گیرد. این مقدار هم بستگی به زمان و هم میزان تابش دارد. این موضوع را با مفهومی به نام «دوز دریافتی» یا absorbed dose اندازه گیری می کنند.
یک راه اندازه گیری «دوز دریافتی» واحدی به نام Grays یا علامت اختصاری Gy است. واحد اندازه گیری عمومی دیگر در این زمینه sievert با علامت اختصاری Sv است. برای محاسبه سیورت، ابتدا گری را به دست آورده و سپس آن را در نوع تابش ضرب می کنند تا میزان دوز موثر بر بافت زنده را محاسبه کنند.
میانگین میزان تابشی که طی یک تا دو ثانیه عکسبرداری اشعه ایکس از ناحیه شکمی منتشر می شود، تقریبا 0.0014 گری است. البته این میزان، کنترل شده هم است. پس می توان گفت که زیاد بد نیست.
اما مشکل اصلی وقتی است که تمام بدن شما در معرض تشعشع قرار بگیرد. مثلا اینکه درست در لحظه انفجار نیروگاه هسته ای چرنوبیل در اتاق کنترل آن ایستاده باشید. در آنجا شما تقریبا 300 سیورت در ساعت تشعشع دریافت می کنید. البته نباید نگران باشید. چون یک ساعت هم دوام نمی آورید. این دوز تابش حداکثر طی یک تا دو دقیقه انسان را از پا در می آورد.
چگونه خواهید مُرد؟
دوزهای بالای تابش های یونی در دوره های زمانی کوتاه، منجر به سندرم تشعشع حاد یا ARS می شوند که با نام "مسمومیت تابشی" هم شناخته می شود. شدت علائم ARS بستگی به سطح تشعشع دارد. یک دوز تابش پایین مانند 0.35 گری می تواند باعث بروز علائمی شبیه سرماخوردگی، به همراه حالت تهوع، استفراغ، سردرد، خستگی و تب شود. اگر بدن در برابر دوزهای بالاتر (همچون یک تا چهار گری) قرار گیرد، مرگ سلول های خونی آغاز می شود. اما شما هنوز امکان بهبود را خواهید داشت (درمان این نوع از سندرم تشعشع حاد معمولا با تزریق خون و استفاده از آنتی بیوتیک ها همراه است)، اما احتمالا برای همیشه از ضعف ایمنی ناشی از کمبود گلبول های سفید رنج خواهید برد.
همچنین اگر در برابر تشعشع بالاتر از 2 گری قرار گیرید دچار نوعی آفتاب سوختگی شدید و غیرمعمول هم خواهید شد. به طور فنی، چنین سوختگی های پوست با تابش، معمولا باعث لکه های بزرگ قرمز، لایه لایه شدن پوست و حتی ایجاد تاول خواهند شد. و انتظار می رود این علائم تا 24 ساعت اول مشاهده شوند.
دوز تشعشع میان 4 تا 8 گری، به هر حال یک دوز کشنده است. اما باز هم مسیر شما به سوی ابدیت به مدت زمان قرار گرفتن تان در معرض تابش بستگی دارد. بیماران در این سطح آلودگی معمولا از تهوع، اسهال، سرگیجه و تب شکایت می کنند. بدون انجام درمان های لازم، شما تنها طی چند هفته خواهید مرد.
لوئیس اسلوتین فیزیکدانی بود که در سال 1946 طی تحقیقاتش روی پروژه منهتن بر اثر ARS فوت کرد. او به صورت تصادفی در معرض تشعشعی با قدرت بیش از 10 گری از نوع گاما و اشعه ایکس قرار گرفت. البته او حتی با درمان های مدرن امروزی همچون پیوند مغز استخوان هم شانسی برای زندگی نداشت. بیمارانی که در معرض تابش 8 تا 30 گری قرار می گیرند با استفراغ و اسهال شدید در ساعت اول روبرو می شوند. و البته طی دو روز تا دو هفته خواهند مرد.
دوز جذبی بیشتر از 30 گری باعث آسیب های عصبی هم می شود. تنها طی چند دقیقه، بیماران استفراغ، اسهال، سرگیجه، سردرد و بی هوشی های سختی را تجربه خواهند کرد. رعشه و حمله های ناگهانی هم در چنین حالت هایی، همراه با بیماری های آتاکسی یا از دست دادن کنترل ارادی ماهیچه ها معمول هستند. و مرگ هم طی 48 ساعت امری ناگزیر است.
اما اگر تشعشع کافی دریافت نکرده و زنده بمانید، چه؟ تنها به این دلیل که شما توانسته اید به نسیم دل انگیز هسته ای جاخالی داده و دچار سندرم ARS نشوید، به این معنی نیست که پایانی خوش در انتظارتان است. قرار گرفتن طولانی مدت در برابر تابش های یونی، حتی اگر آنقدر ضعیف باشد که نتواند بیماری سندرم تابشی ایجاد کند، می تواند باعث جهش های ژنتیکی و سرطان شود.
این بزرگ ترین مصیبتی است که نجات یافتگان فوکوشیما یا حادثه ای که در چرنوبیل اتفاق افتاد، با آن روبرو بودند. اما جدیدترین تخمین ها حاکی از آن است که ابر اتمی پس از انفجار ممکن است باعث بیش از هزاران مرگ بر اثر سرطان شود.
به شکل معمول، سلول ها توسط ترکیبات شیمیایی ملکول های DNA کنترل می شوند. اما هنگامی که تشعشعات به اندازه ای انرژی کسب کنند که بتوانند باندهای مولکولی را تخریب نمایند، رشته های DNA خواهند شکست. در حالی که تقریبا اغلب آنها به درستی تعمیر می شوند، ولی حدود یک چهارم شان نمی توانند این کار را به خوبی انجام دهند و باعث یک فرآیند کند و طولانی بازیابی می شوند. نتیجه این فرآیند هم چیزی جز افزایش میزان جهش ها در سلول های نسل های آینده نخواهد بود.
احتمال سرطان با دوز موثر تابش، افزایش خواهد یافت. اما شدت سرطان مستقل از این دوز است. در اینجا مدت زمان قرار گرفتن در برابر تابش اهمیت دارد و بالا و پایین بودن سطح تابش چندان اثری ندارد.
با تابش های طولانی مدت، پیش بینی می شود که ریسک بسیار بیشتری شما را تهدید کند. در حقیقت بسیاری از مدل های پذیرفته شده، پیشنهاد می کنند که در اغلب مردم، تابش های پس زمینه سطح پایین، پرخطرترین منبع تشعشع هستند. لذا در حالی که ARS شیوه ای مهیب و ترسناک برای رفتن به ابدیت است، آنچه که بیشتر از همه باید نگرانش باشید، سوختن ملایم و آهسته است.
*منبع:نارنجی
بمب افکن فوق پیشرفتهء B-2 موسوم به Spirit یا «روح»، جهت پاسخگویی به نیاز نیروی هوایی ایالات متحده در نبردهای قرن آینده، طراحی و ساخته شده است. آنچه که برای برنامهریزان پنتاگون مسجل شده است، تجهیز روزافزون کشورهای متخاصم ایالات متحده، به انواع موشکهای دوربرد و دقیق زمین به هواست که میتواند مانع مهمی برای عملیاتهای آتی نظامی آمریکاییها قلمداد شود. از این رو، نسل جدید هواپیماهای رزمی، میبایست حداکثر پنهانکاری از رادار را حفظ نمایند. بمبافکن B-2 و در کنار آن هواپیماهایی مانند F/A-22 Raptor و F-117 Nighthawk با چنین دیدگاهی پا به عرصهء وجود نهادند.
B-2 Spirit که به وسیله کمپانی معظم «نورثروپ – گرومن» ساخته شد، یک بمب افکن پنهانکار (استیلت)، و چندکاره (Multirole) محسوب میشود که قادر است انواع بمبهای معمول و اتمی را پرتاب کند. این بمبافکن، مرحلهء مهمی از برنامهء تولید بمبافکنهای پیشرفته در ایالات متحده به حساب میآید. B-2، گرانقیمتترین هواپیمایی است که تاکنون در تاریخ جهان ساخته شده است؛ قیمتی که برای هر فروند آن تخمین زده می شود، رقمی بین 1.157 تا 2.2 میلیارد دلار را بالغ میشود. این رقم، با توجه به دورهء ساخت هواپیما، از زیاد به کم تغییر کرده است. تکنولوژی پنهانکاری، روشی است جهت نفوذ به سیستمهای دفاعی که تا پیش از آن، توسط هواپیماهای رزمی، غیرقابل نفوذ محسوب میشد. تولید اولیهای به تعداد 135 فروند، در نهایت در اواخر دههء 1980، به تعداد 75 فروند کاهش داده شد؛ اما بالاخره توسط پرزیدنت بوش (پدر)، تعداد نهایی جهت خرید، به 21 فروند رسید و این موضوع در جریان سخنرانی سالانهء وی به تاریخ ژانویهء 1991 به اطلاع عموم رسانده شد. این 21 فروند، به تدریج از تاریخ دسامبر 1993، به تدریج، به پایگاه هوایی «وایت من» (Whiteman) در میسوری (Missouri) تحویل شدند. در سه سال اول ورود به خدمت، B-2 ها به حدود 90% توان عملیاتی خود دست یافتند. در جریان یک ارزیابی به عمل آمده توسط نیروی هوایی ایالات متحده که نتایج آن نیز منتشر شد، دقت بمباران دو فروند B-2 مسلح شده، برابر 75 فروند هواپیمای معمول از نوع دیگر است!
خصوصیات:
مهمترین ویژگی B-2، بینیازی از سوختگیری هوایی بر فراز اقیانوس آرام است. جهت برآوردن نیاز نیروی هوایی به حملات اتمی علیه اتحاد شوروی، نیاز به بمبافکنی بود که بتواند بدون سوختگیری هوایی، خود را از طریق اقیانوس آرام به مرزهای شوروی برساند و حملات اتمی خود را انجام دهد. مطابق دکترین دفاعی ایالات متحده، چین و کرهء شمالی هم از دشمنان بالقوهء آمریکا محسوب میشوند. با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، چین و کرهء شمالی در زمرهء دشمنان درجهء اول ایالات متحده قرار میگیرند که بازهم برای رسید به فضای این کشورها، نیاز به همان مسیر عبوری اقیانوس آرام است.
قابلیت سوختگیری هوایی، هنگامی مورد استفاده قرار میگیرد که به روغنکاری موتورها (به دلیل روغن موجود در بنزین) و همچنین افزایش مداومت پروازی، نیاز باشد. با وجود در اختیار بودن بمب افکنهای B-52 و B-1B، نیروی هوایی ایالات متحده، درخواست تولید B-2 را به عنوان بمبافکنی سرنشیندار با قابلیت ماندهگاری ذاتی بالا، ارائه نمود. این بمبافکن، باید دارای قابلیت کمتر دیده شدن (توسط رادار) بوده و یا به عبارتی پنهانکار (استیلت) باشد و به اهدافی که محافظت فراوانی از آنها انجام می شود، (بدون دغدغه) حمله کند. این خصیصهای است که بسیار در قرن 21 ام، مفید واقع خواهد شد.
طرح انقلابی ادغام دو خصیصهء «کمتر مشاهده شدن با حفظ بازدهی بالای آئرودینامیک» و «توان بالای بارگذاری مهمات»، امتیازات بسیار مهمی است که باعث تمایز B-2 از بمبافکنهای پیشین میشود. برد عبوری B-2 برابر 11000 کیلومتر بدون سوختگیری هوایی میباشد. همچنین، قابلیت کمتر مشاهده شدن توسط رادار، آزادی عمل بسیار بالایی در ارتفاعات بالا به این بمب افکن میبخشد، به همین دلیل، برد هواپیما افزایش یافته و میدان عمل بسیار باز و راحتی جهت سنسورهای هدفیاب هواپیما فراهم میشود.
با استفاده از «سیستم هدفیاب جهانی» (GATS) که ترکیبی است از سیستم مکانیاب جهانی (GPS) و بمبهای هوشمند هدایت شونده به وسیلهء ماهواره مانند JDAM، بمبافکن B-2 میتواند از رادار بسیار پرقدرت APQ-181 جهت تصحیح خطاهای سیستم هدفیاب جهانی، بهره ببرد و دقت بسیار بیشتری به هنگام استفاده از بمبهای هوشمند هدایت ماهوارهای نسبت به بمبهای معمول هدایت لیزری کسب کند. بدین طریق، بمبافکن B-2 قادر است 16 هدف زمینی را همزمان مورد اصابت قرار دهد.
GATS مخفف GPS Aided Targeting System
JDAM مخفف Joint Direct Attack Monition
قابلیت پنهانکاری B-2 ترکیبی است از کاهش موارد زیر:
* تشعشعات مادون قرمز
* صدای موتورها
* تشعشعات الکترومغناطیس
* لکهء ایجاد شده بر صفحهء رادار
که همگی موارد فوق، باعث دشوار شدن رهگیری و شناسایی این هواپیما میشود. بسیاری از مشخصات رادارهایی از نوع کمتر قابل شناسایی، محرمانه باقی مانده است؛ با این حال استفاده از مواد کامپوزیتی (ترکیبی)، پوشش مخصوص روی بدنه و طرح موسوم به «بال پرنده»، مواردی هستند که در افزایش قابلیت پنهانکاری این بمبافکن، تاثیرگذار میباشند.
بمبافکن B-2 دو خدمه دارد؛ یک نفر خلبان در سمت چپ و فرمانده ماموریت که در سمت راست قرار میگیرند، این دو نفر، توانی برابر چهار خدمهء بمبافکن B-1B یا پنج نفر خدمهء B-52 دارند.
تاریخچهء عملیاتی :
تاریخ حیات بمبافکن B-2 از پروژهای به نام Black Project که برنامهای جهت ساخت «بمبافکن نفوذ کننده در ارتفاع بالا» یا HAPB بود، آغاز میگردد. این برنامه، سپس به ساخت «بمبافکن با تکنولوژی پیشرفته» یا ATB، تغییر جهت داد و دارای کد پروژهای به نام Senior Cejay گردید که در نهایت منجر به تولید B-2 Spirit شد. در طول دههء 1980، رقمی بالغ بر 23 میلیارد دلار، صرف تحقیق و تولید B-2 گردید. همچنین با تغییر جهت هدف پروژه که در سال 1985 از ساخت بمبافکن ارتفاع بالا به یک بمبافکن ارتفاع پائین تغییر یافته بود، هزینهها به شدت افزایش یافتند، زیرا به یک طراحی مجدد عظیم نیاز بود. به دلیل پنهانکاری شدیدی که در طول مدت طراحی و ساخت B-2 اعمال میشد و پروژهء ساخت آن، یکی از محرمانهترین برنامههای نیروی هوایی ایالات متحده به شمار میرفت، هیچ فرصتی جهت انتقاد از حجم سنگین هزینههای این پروژه در نزد افکار عمومی ایجاد نشد.
اولین هواپیمای B-2 به تاریخ 22 نوامبر 1988 از آشیانهء خود در تاسیسات شمارهء 42 پایگاه هوایی Palmdale در کالیفرنیا (مکانی که در آنجا ساخته شد) بیرون آورده شد و به نمایش عموم درآمد. اولین پرواز B-2 به تاریخ 17 جولای 1989 انجام پذیرفت.
مراکز ذیل که همگی در کالیفرنیا واقع هستند، عهدهدار انجام تستهای پروازی، مهندسی، طراحی و تولید این هواپیما بودند:
Combined Test Forc
Air Force Flight Test Center
Edwards Air Force Base
روح میسوری:
اولین هواپیمای B-2 که به نام «روح میسوری» یا Spirit of Missouri نام گذاری شده بود، به تاریخ 17 دسامبر 1993 تحویل نیروی هوایی شد. دپوی تعمیر و نگهداری این هواپیما، بر عهدهء یک پیمانکار طرف قرارداد نیروی هوایی ایالات متحده است که این هواپیماها را در مرکز لجستیک نیروی هوایی واقع در پایگاه هوایی Tinker در شهر اوکلاهاما پشتیبانی و سرویس مینماید.
پیمانکاران تولید B-2:
پیمانکار اولیهء B-2 جهت طراحی کل سیستم ها و یکپارچه سازی بین آنها، بخش یکپارچهسازی سیستمهای کمپانی معظم نوروثوروپ – گرومن است. شرکتهای فرعی ذیل نیز در تولید B-2 شرکت داشته اند:
Boeing Integrated Defense System
Hughes Aircraft
General Electric Aircraft Engines
پیمانکار دیگر، شرکت سازندهء ادوات آموزشی جهت خدمهء این بمب افکن است. این ادوات آموزشی، شامل «سیستم آموزش تسلیحات» و «سیستم آموزش ماموریت» می باشد که ساخت آن توسط شرکت Link Simulation & Training انجام شده است. این شرکت، شاخه ای از کمپانی L-3 Communications محسوب می شود که L-3 نیز در گذشته جزئی از بخش آموزشی کمپانی هیوز موسوم به HTI یا Hughes Training Inc محسوب می شده است. شرکت Link که در گذشته با نام دیگر CAE یا Link Flight Simulation Corp شناخته می شد، همچنین عهده دار توسعه، تعمیر و نگهداری و آشناکردن خدمه با این سیستمهای آموزشی نیز شد.
پایگاههای B-2 :
تا اوائل سال 2003، پایگاه نیروی هوایی ایالات متحده به نام وایتمن واقع در میسوری، مرکز اصلی عملیاتی بمبافکنهای B-2 محسوب میشد. سپس تاسیسات ویژهء تعمیر و نگهداری B-2 ها در پایگاه نظامی مشترک بریتانیا و ایالات متحده به نام دیگوگارسیا واقع در اقیانوس هند ساخته شد. به دنبال آن و در سال 2005، این تاسیسات در جزیرهء گوآم نیز استقرار یافتند. تجهیزات ویژهء این تاسیسات، در پایگاه نیروی هوایی بریتانیا به نام Fairford در Gloucestershire انگلستان ساخته شدند.
*جزیرهء دیگوگارسیا یا Diego Garcia متعلق به بریتانیا میباشد و در اقیانوس هند – حدود 1600 کیلومتری جنوب هندوستان - واقع است. (این جزیره از جنوبی ترین ساحل ایران، فاصله ای در حدود 3400 کیلومتر دارد)
*جزیرهء گوآم یا Guam، متعلق به ایالات متحدهء آمریکا میباشد و در غرب اقیانوس آرام قرار دارد.
*گلوسترشر یا Gloucestershire شهری در جنوب غربی انگلستان است.
پایگاه دیگو گارسیا واقع در 900 کیلومتری جنوب مالدیو
سابقهء شرکت در جنگ واقعی:
بی-2 تاکنون در سه عملیات جداگانهء رزمی شرکت داشته است.
اولین مورد استفاده از بی-2 در جریان جنگ کوزوو به سال 1999 بود. در جریان این نبرد، هواپیماهای بی-2 بسیار موفق عمل کردند و برای اولین مرتبه در جهان، بمبهای هدایت ماهوارهای JDAM را به جهانیان معرفی کردند. به دنبال موفقیت عملیات کوزوو، این بمبافکنها در عملیات آزادسازی افغانستان از دست طالبان و همچنین عملیات آزادسازی عراق شرکت جستند.
بی-2 اولین هواپیمایی جنگی بود که تاخت و تاز خود را بر فراز افغانستان آغاز کرد. بی-2 ها پس از فرو ریختن هزاران تن بمب بر روی مقرهای اصلی رژیم طالبان، خود را به پایگاه هوایی واقع در جزیرهء دیگوگارسیا میرساندند و پس از فرود، سوختگیری و تعویض خدمه، پرواز بعدی خود را بلافاصله آغاز میکردند. این عمل، با فشردگی بیشتر، در جریان جنگ عراق نیز از پایگاه دیگوگارسیا به اجرا درآمد. هرچند ماموریت گروهی دیگر از بی-2 ها برفراز عراق، از محل پایگاه هوایی وایتمن واقع در میسوری انجام پذیرفت.
ماموریتها بر فراز عراق، همگی به بیش از 30 ساعت پرواز مداوم نیاز داشتند که گاه در برخی ماموریتها، این زمان به فراتر از 50 ساعت پرواز مداوم میرسید. در این گونه پروازهای طولانی مدت، خدمهء بی-2 ها به منظور غلبه بر خواب، مجبور به استفاده از قرصهای محرک و ضدخواب موسوم به Modafinil یا Amphetamine میشدند تا قابلیتهایشان در جریان پروازهای طولانی، حفظ شود.
مرکز آزمایش و ارزیابی عملیاتی پنتاگون در گزارش سالانهء خود به سال 2003 گزارش داد که تعمیر و نگهداری بمب افکن های اسکادران YF03 به شکل مطلوبی انجام نمی شود؛ دلیل این امر، به وجود مواد به کار گرفته شده جاذب امواج رادار یا ادواتی است که باعث حفظ وضعیت «کمتر دیده شدن» در این هواپیما می شود. با وجود این مشکلات، بی-2 ها با حداکثر میزان آمادگی، در عملیات آزادسازی عراق به سال 2003 شرکت جستند و در جریان این جنگ، 583 عدد بمب هدایت ماهوارهای از نوع JDAM به سوی اهداف از پیش تعیین شده پرتاب کردند.
رادار کنترل آتش :
شرکت نورثروپ – گرومن، یک رادار جدید برای این بمب افکن طراحی کرده است که دارای خاصیت پوشش جذب تشعشعات می باشد تا ویژگی رادارگریزی بی-2، هنگام به کارگیری موثر سیستم رادار، کاهش نیابد. این مواد جدید که در اصطلاح Alternate High-Frequency Material یا AHFM نامیده می شوند، به وسیلهء چهار روبات پاشیده می شوند. به وسیلهء رادار AN/APQ-181 ساخت Raytheon، که یک رادار ضربتی از نوع مخفی می باشد و در J-band کار می کند، خلبان بی-2 قادر است تا هواپیما را در پوشش عوارض طبیعی زمین نظیر کوهها و تپه ها به پرواز درآورد. این امر با پرواز بی-2 در ارتفاع 200 فوتی در پایگاه هوایی ادوارد مورد آزمایش و اثبات قرار گرفته است. به تاریخ نوامبر 2007، کمپانی سازنده رادار، Raytheon، قراردادی را جهت توسعهء رادار جدید از نوع AESA که در باند Ku کار می کند، بدست آورد. این رادار جدید جهت جلوگیری از تداخل کار رادار بی-2 با سیستم های ماهواره ای تجاری، قرار است پس از سال 2007 ساخته و تا پایان سال 2010 در بی-2 ها نصب شود.
سیستم های اقدام الکترونیکی متقابل یا ECM
* گیرندهء اخطار راداری (RWR) ساخت لاکهید مارتین
* سیستم کمکی و مدیریت دفاعی Defensive Management System یا DMS ساخت نورثروپ – گرومن و لاکهید مارتین به نام AN/APR-50
سیستم های ناوبری و ارتباطات:
مجموعهء سیستم ناوبری بی-2، شامل موارد زیر است:
* سیستم ناوبری تاکتیکی هوایی ساخت راک ول کالینز به نام Rockwell Collins TCN-250
* «ابزار ویژهء فرود» یا ILS به نام VIR-130A Instrument Landing System
*سیستم ارتباط رادیویی بی-2 ساخت شرکت راک ول کالینز (Rockwell Collins) است. سیستم Milstar که یک مجموعهء بسیار پیشرفتهء استراتژیکی و تاکتیکی رلهء امواج ماهواره ای می باشد، در بی-2 های سری Block 30 نصب شده است.
کابین:
کابین برای جای دادن دو خدمه ساخته شده است. در کابین بی-2، از یک نمایشگر رنگی 9 کاناله موسوم به electronic flight instrumentation system یا EFIS استفاده شده است. بر روی این نمایشگر، اطلاعات پرواز، موتورها، داده های کسب شده به وسیلهء حسگرها و وضعیت مهمات هواپیما به نمایش گذاشته می شود. خلبان به وسیلهء تنها یک کلید سه حالته، می تواند هواپیما را در حالت برخاستن (Takeoff mode)، حالت جنگی (go-to war mode) و حالت فرود (Landing mode) قرار دهد.
تسلیحات:
تمامی مهماتی که در بی-2 نصب می شوند، درون محفظه های داخل بدنه و در 2 محل جداگانه در مرکز هواپیما جای می گیرند. بی-2 قادر است تا 40000 پاوند مهمات شامل تسلیحات معمول و هسته ای، بمب های هدایت شوندهء بسیار دقیق از نوع JDAM، بمب های سقوط آزاد و تعدادی جنگ افزار ویژهء ماموریتهای دریایی با خود حمل کند.
هر جایگاه درونی مخصوص نصب مهمات، مشتمل بر یک «محل پرتاب چرخشی» (Rotary Launcher Assembly) و دو «محل قفسه ای شکل» (Bomb Rack Assembly) حمل بمب می باشد.
* تا 40000 پاوند (18000 کیلوگرم) بمب 500 پوندی از نوع Mk82 به تعداد حداکثر 80 عدد نصب شده در محل BRA
* تا 27000 پاوند (12000 کیلوگرم) بمب 750 پوندی از نوع CBU به تعداد حداکثر 36 عدد نصب شده در محل BRA
* تا 16 بمب، هر کدام حداکثر به وزن 2000 پوند از نوع بمبهای Mk84 و JDAM-84 و JDAM-102 در محل RLA
* تا 16 عدد بمب هستهای سقوط آزاد از نوع B61 یا B83 در محل RLA
* بمب هسته ای بسیار پرقدرت «استحکام شکن» یا «نفوذگر به داخل زمین» به نام B61-11 جهت استحکامات حفاظت شدهء نصب شده در زیر زمین.
* موشک کروز استراتژیک بسیار پیشرفتهء AGM-129؛ با برد 1500 مایل (2400 کیلومتر).
* 16 بمب هدایت ماهواره ای JDAM
(محل قفسه ای حمل مهمات (Bomb Rack Assembly) در بی-2، اخیرن توسط کمپانی نورثورپ – گرومن مورد بهینه سازی قرار گرفته است و در این محل، اکنون می توان 80 عدد بمب JDAM نصب کرد.)
به کارگیری سیستمهای جدید الکترونیکی در Block 30 B-2A، استفاده از تسلیحاتی نظیر JSOW و بمب های هدایت لیزری GBU-28 را فراهم کرده است:
* بمب هدایت شوندهء موسوم به JSOW یا AGM-154 Joint Standoff Weapon
* موشک هوا به سطح JASSM یا Joint Air-to-Surface Stand-off Missiles
* بمب هدایت شوندهء WCMD یا Wind Compensated Munitions Dispenser
یک «سیستم رابط تسلیحاتی» جدید موسوم به GWIS یا Generic Weapons Interface System در هنگام ارتقاء بی-2 ها به استاندارد Block 30 در آنها تعبیه شده است. به کمک این مجموعهء دیجیتال جدید، بی-2 قادر می شود تا مخلوطی از تسلیحات گوناگون مبتنی بر تکنولوژی Stand-Off (همانند JSOW) و direct attack munitions (همانند JDAM) را هم زمان و در یک سورتی پرواز، حمل نماید. بدین جهت، بی-2 می تواند هم زمان به 4 نوع از اهداف مختلف در یک ماموریت حمله کند.
موتور:
4 موتور توربوفن F118-GE-100 ساخت جنرال الکتریک، در داخل بدنهء بالها، جاسازی شده اند. در قسمت اگزوز این موتورها، سیستم خنک کننده ای تعبیه شده است تا میزان حرارت و بالطبع میزان لکهء حرارتی ایجاد شده توسط بی-2، کاهش یابد. این موتورها، بی-2 را با وزن ناخالص معادل 336500 پاوند قادر می سازند تا به راحتی از باند برخاسته و به حداکثر سرعت زیرصوت دست یابد.
بی-2 در نمایشگاه هوایی:
به علت قیمت سرسامآور بی-2، نمایش آن در انظار عموم در آیندهء نزدیک محتمل به نظر نمیرسد. به سال 2004 و در جریان انجام آزمایشات درجا (Static)، بی-2 در محل موزهء نیروی هوایی ایالات متحده در نزدیکی دیتون در ایالت اهایو به نمایش عموم درآمد. این آزمایشات به منظور سنجش سازهء بدنه و همچنین تست فشار تخریبی وارد بر یک نقطه انجام شدند. تیم ترمیم کنندهء این موزه، به مدت بیش از یکسال، جهت نصب دوبارهء قسمتهای آسیب دیدهء بدنه صرف کردند. این وصلههای بدنه، به طور واضحی تنها قسمتهای ظاهری بی-2 را شامل میشدند، زیرا انجام آزمایشات درجا بر روی بدنه، به قسمتهای داخلیتر، نتوانسته خسارتی وارد آورد. اگر این آزمایشات بر روی یک بی-2 واقعی و عملیاتی انجام میشدند، این نمایشگاه، میتوانست به عنوان نمایش دهندهء گرانترین مصنوع دست بشر شناخته شود.
یگانهای به خدمت گیرنده ی B-2 :
* گردان 509 ام، مستقر در پایگاه هوایی وایتمن (Whiteman) شامل اسکادرانهای بمبافکن 13 ام، 393 ام و اسکادران آموزشی 394 ام
* گردان 53 ام، مستقر در پایگاه هوایی اگلین (Eglin) شامل اسکادران 72 ام آموزش و ارزیابی متعلق به پایگاه وایتمن
* گردان 57 ام، مستقر در پایگاه هوایی نلیس (Nellis) شامل اسکادرانهای مسلح شدهء 325 ام و 715 ام (غیرفعال)
موضوعات متفرقه در موردB-2 :
* همهء بی-2 ها با نامهای ایالات گوناگون آمریکا اسم گذاری شدهاند. این نام گذاری به صورت عبارت «روح + نام ایالت» معرفی شده است. این موضوع دو استثناء دارد: هواپیمای شمارهء یک (AV-1) که به نام «روح آمریکا» یا Spirit of America و هواپیمای شمارهء 19 (AV-19) که به نام روح کیتیهاوک یا Spirit of Kitty Hawk اسم گذاری شدهاند.
* بی-2، همانند بمبافکن F-117، بر پایهء قابلیت کمتر دیده شدن یا ایجاد لکهء بسیار کوچک بر روی صفحهء رادار، ساخته شده است.
* به دلائلی که هنوز محرمانه نشدهاند، لبههای حملهء بالها در بی-2، به وسیلهء یک جریان الکتریکی بسیار پرقدرت که منشا آن با جریان خروجی اگزوزهای بی-2 متفاوت است، شارژ میشوند.
* تقویت موتورهای کم کشش بی-2 توسط کارشناسان Jane"s Defence مورد پیشنهاد قرار گرفته است.
* امروزه ثابت شده است که گازهای یونیزه شده (پلاسما) که توسط آنتن رادار بی-2 ساطع میشوند، تاثیری به مراتب بیش از اندازهء شکل ظاهری یک جسم جامد در افزایش سطح مقطع راداری، ایفا میکنند. ممکن است دلیل القای ولتاژ قوی به لبههای حمله در بی-2، کاهش این تشعشعات باشد. دلیل دیگر میتواند کاهش میزان اصطکاک (پسا) باشد؛ زیرا هنگامی که قسمتهای متحرک لبهء حمله (نظیر اسلتها) در جهت خاصی خم میشوند، هوای یونیزه شدهای که به درون فضای خالی ایجاد شده نفوذ میکند یا ایجاد میشود، به وسیلهء ولتاژ قوی القاء شده، اثرش کم شده یا از بین میرود. به بیانی دیگر، صحت این امر – یعنی القای ولتاژ بسیار قوی به لبهء حمله جهت کاهش میزان پسا در سرعتهای مافوق صوت – پیشتر و به سال 1968، در جریان آزمایشاتی که در داخل تونل باد انجام گرفته، توسط مهندسین عالیرتبهء کارخانهء نورثروپ، به اثبات رسیده بود. این آزمایشات القای ولتاژ قوی به لبه های حمله، همچنین به منظور کاهش صدای ایجاد شده ناشی از برخورد جریان باد به بالها انجام شده بودند. (چگونگی و حقیقت این امر بر میزان کاهش صدای برخورد باد به بالهای بی-2، هنوز مشخص نشده است.)
* تیم فوتبال «کانزاس سیتی بریگاد»، از طرح هواپیمای بی-2 به عنوان آرم باشگاه استفاده میکند.
مشخصات عمومی B-2A سری Block 30
خدمه: 2 نفر
طول: 20.9 متر = 60 فوت
فاصلهء دو سر بالها: 52.12 متر = 172 فوت
ارتفاع: 5.1 متر = 17 فوت
مساحت بالها: 460 متر مربع = 5000 فوت مربع
وزن خالی: 71700 کیلوگرم = 158000 پاوند
وزن بارگذاری شده: 152600 کیلوگرم = 336500 پاوند
حداکثر وزن مجاز برای برخاستن: 171000 کیلوگرم = 376000 پاوند
پیشرانه: 4 موتور توربوفن ساخت جنرال الکتریک به نام F118-GE-100 با کشش هرکدام 17300 پاوندفیت = 77 کیلونیوتن
قابلیتها:
حداکثر سرعت: 764 کیلومتر بر ساعت = 475 مایل بر ساعت = 410 نات بر ساعت
برد: 12000 کیلومتر = 6500 مایل = 5600 ناتیکال مایل
سقف پرواز خدمتی: 15000 متر = 50000 فوت
وزن بارگذاری بال: 329 کیلوگرم بر مترمربع = 67.3 پاوند بر فوت مربع
نسبت کشش به وزن: 0.205
شناسنامهء کلی:
نوع هواپیما: بمبافکن استیلت (مخفی از رادار)
سازنده: نورثروپ – گرومن
اولین پرواز: 17 / 07 / 1989
ورود به خدمت: آوریل 1997
وضعیت: عملیاتی
کاربر: نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا
تعداد ساخته شده: 21 فروند
قیمت: 1.157 تا 2.2 میلیارد دلار (در سال 1998)
B-2 به عنوان بقاپذیرترین، پایدارترین و پیشرفته ترین هواپیمای تاریخ هوانوردی جهان شناخته می شود
جنگنده اف 15 ایگل(Eagle) برای برتری هوایی ساخته شده است و به سفارش ایالات متحده برای نیروی هوایی و گارد ملی آمریکا طراحی و ساخته شده است و این هواپیما ساخت شرکت مک دانل داگلاس است که اکنون بخشی از شرکت بوئینگ است ساخته شده است و این هواپیما قابلیت حمل موشک های هوا به هوا اسپارو و سایدواندر را نیز دارا میباشد.
جنگنده اف-14 تامکت هواپیمایی دو موتوره، بال متغیر و دو سرنشینه می باشد که به منظور حمله، رهگیری و نابودی جنگنده های دشمن به صورت بیست و چهار ساعته و در هر وضعیت جوی و اقلیمی طراحی گشته است و قادر به انجام عملیات از روی ناو هواپیمابر نیز می باشد.
اف-14 قادر است به طور همزمان بیست و چهار هدف را به وسیله سیستم های راداری پیشرفته خود شناسایی کرده و به وسیله موشک فوق پیشرفته فینیکس- که بر روی هیچ جنگنده دیگری قابل نصب نمی باشد- شش فروند از آنان را نابود نماید.
این هواپیما از ۱۹۷۴ تا ۲۰۰۶ در نیروی دریایی ایالات متحده به عنوان جنگنده برتری هوایی دریایی، جنگنده رهگیری دفاعی و سکوی شناسایی تاکتیکی خدمت کرده است. این هواپیما بعد از اینکه مجهز به سیستم هدف گیری مادون قرمز در شب (LANTIRN) و سیستم پرواز سطح پائین گردید حملات موشکی دقیقتری را انجام داد.
اف-۱۴ تامکت در سال ۱۹۷۲ به عنوان جایگزین هواپیمای اف-۴ فانتوم ۲ به خدمت نیروی دریایی ایالات متحده در آمد. و بعدها که آمریکا با حکومت محمدرضاشاه ایران رابطه خوبی داشت در سال ۱۹۷۶ به ایران صادر شد. این هواپیما محصول شرکت گرومن است که برای نیروی دریایی آمریکا ساخته شده. هواپیمای اف-۱۴ تامکت در ۲۲ سپتامبر ۲۰۰۶ در نیروی دریایی آمریکا بازنشسته شد.
گروه علمي: هجوم مردم به روستای بوگراش در كشور فرانسوی در هفتههای اخیر خبرساز شده است چون افرادی که راهی این روستا در دامنه کوهستان پیرنه در جنوب فرانسه شدهاند، نگران پایان دنیا هستند و به دلایلی که به نظرشان قانعکننده میرسد، اعتقاد دارند که اگر در این روستا در پای کوه پناه بگیرند، از نبرد آخرالزمان یا همان جنگ خیر و شر در پایان دنیا در امان خواهند ماند.
بومیان مایا در جنوب مکزیک از ۲۱ دسامبر سال گذشته مراسم ویژه شمارش معکوس برای فرا رسیدن ۲۱ دسامبر امسال را آغاز کردهاند!
آنها باور دارند که این جنگ کمتر از ده روز دیگر در ۲۱ دسامبر (اول دی) امسال رخ میدهد. در این روز چرخه پنج هزار و ۱۲۵ ساله تقویم کهن مایاها به پایان میرسد. مایاها قومی صاحب تمدن پیشرفته بودند که در جنوب مکزیک زندگی میکردند.
آنچه از تمدن مایا به جا مانده نشانگر دانش پیشرفته این قوم در نجوم، ریاضی و تعیین چرخههای زمانیست. آنها سال خورشیدی ۳۶۵ روزه را شناسایی کرده بودند و در یکی از معدود کتابهایی که از آنها به جا مانده است، جدولی از خورشیدگرفتگیهایی وجود دارد که از عصر آنها تا زمان معاصر رخ دادهاند. طولانیترین تقویم مایاها در سال سه هزار و ۱۱۴ قبل از میلاد مسیح آغاز شده و برای یک دوره ۳۹۴ ساله، تحت عنوان بکتون، ادامه دارد. سیزدهمین بکتون مایاها ۲۱ دسامبر امسال و در روزی به پایان میرسد که در نجوم با عنوان انقلاب زمستانی شناخته میشود. انقلاب زمستانی موعدی در سال است که با توجه به زاویه زمین نسبت به خورشید، ساکنان نیمکره شمالی کوتاهترین روز و ساکنان نیمکره جنوبی طولانیترین روز را در طول سال تجربه میکنند.
انقلاب زمستانی تقریبا با طولانیترین شب سال که در فرهنگ باستانی ایرانی با عنوان شب یلدا شناخته میشود، نیز همزمان است. با در نظر داشتن آنچه پژوهشگران و باستانشناسان از تمدن
باورها به پایان دنیا: 1- تخریب سیاره زمین 2 - انقراض نسل بشر 3- تغییر قابل توجه در وضعیت نژاد بشری
مترقی مایا توصیف میکنند، برخی باور دارند که پایان یافتن تقویم مایاها در این روز به معنای پایان دنیا و فرارسیدن موعدی است که در مذاهب مختلف با عنوان آخرالزمان شناخته میشود. آنها این ایده را مطرح میکنند که تقویم مایاها به پایان میرسد چون آنها میدانستند که این روز (۲۱ دسامبر ۲۰۱۲ میلادی) آخرین روز دنیاست و لزومی ندارد چرخه زمانی پس از این تاریخ را تعریف و پیشبینی کنند. هزاران سایت اینترنتی که با چنین ایدهای شکل گرفته و فعالیت میکنند، برای اثبات این نظر، به نوشتههایی اشاره میکنند که نزدیک به یک هزار و ۳۰۰ سال پیش، روی یک سنگ کندهکاری شدهاند و به پایان دنیا اشاره دارند.
صفحه ای از یکی از چهار تقویم تاریخی قوم مایا. این تقویم در موزه ای در آلمان نگهداری میشود
هرچند برخی باستانشناسان در توضیح محتوای این سنگنوشته گفتهاند که طبق این پیشبینی، قرار نیست فاجعهای جهانی رخ دهد، بلکه پیشگویی شده است که پس از این تاریخ، دورهای جدید در زندگی روی زمین آغاز میشود. اسون گرونمیر، پژوهشگر (رمزگشایی) زبان مایایی به آسوشیتدپرس گفته است که طبق این سنگنوشته، یکی از خدایان مایاها به زمین باز خواهد گشت. به گفته او، در این سنگنوشته آمده است که در روز موعود، بولون یوکته، خدای جنگ و خلقت در باورهای مایایی، به زمین بازمیگردد. ایدهای که به "وعده آمدن ناجی" در فرهنگها و مذاهب مختلف شباهت دارد اما با آن که کارشناسان و پژوهشگران فرهنگ مایا تاکید کردهاند که پایان این تقویم (همانند دیگر تقویمها) به معنای آغاز یک دوره جدید و نه پایان یافتن دنیاست، افرادی که اعتقاد دارند زندگی روی زمین روزی به پایان خواهد رسید، با هیجان در انتظار وقایعی
باورها به پایان دنیا (سناریوهای غیرمذهبی): تغییرات اقلیمی مصیبتبار ، اصابت سیارک یا ستاره دنبالهدار به زمین، جنگ اتمی عظیم، بیثباتی در مدار زمین یا ماه
هستند که ممکن است در روزهای آینده رخ دهد. این هیجان، ساکنان آمریکا تا روسیه و چین را فراگرفته است.
گزارش شده است که فروش چادر و سرپناه موقت به جز مناطق توفانزده آمریکا در دیگر ایالتها و شهرها افزایش یافته است. مردم در بخشهای مختلف روسیه هم به خرید مواد غذایی کنسرو شده و بستههای کبریت روی آوردهاند. قیمت شمع در سیبری چند برابر شده و حتی مغازهداران برخی مناطق گفتهاند که ذخیره بستههای نمک در انبارهایشان تمام شده است. برخی شرکتها هم در فرصتی که فراهم شده است، بستههایی را ویژه " نجات در آخرالزمان" میفروشند. در این بستهها به جز کبریت و کنسرو، یک شیشه ودکا، صابون و تکهای طناب هم گذاشته شده است.
مردم چین هم به خرید شمع روی آوردهاند و ماه گذشته ماجرای مردی در این کشور خبرساز شد که تمام پسانداز زندگیش را صرف ساخت یک کشتی با ظرفیت ۲۰ نفر کرده است.
چرا موعد به پایان رسیدن حیات در زمین این همه مورد علاقه است؟
پل اس بویر، پژوهشگر و نویسنده کتاب "وقتی زمان وجود نخواهد داشت؛ باور به وحی در فرهنگ مدرن آمریکا" میگوید اعتقاد به پایان دنیا "سابقهای کهن در افکار بشر دارد. ریشههای این باور به دورههای قبل از مسیح باز میگردد؛ اسطورههایی که براساس آنها بالاخره روزی نیروهای خیر (نظم) و شر (هرج و مرج) با هم رویاروی میشوند."
او اضافه میکند: چنین باوری از نظر روانشناختی عمیقا جذاب است، چون اعتقاد به بیمعنی بودن (زندگی)، به شدت تهدیدکننده است و جوامع بشری همواره سعی کردهاند با تعریف نوعی چارچوب، به روند تاریخ و زندگی شخصی افراد معنا دهند. این رویکرد در طول قرنها و سالها در زندگی بشر وجود داشته است و افرادی در طول تاریخ، نه تنها سال، بلکه تاریخ و روز دقیقی را به عنوان موعد پایان یافتن حیات روی زمین اعلام کردهاند. البته زنده ماندن همه ما نشان میدهد که این پیشبینیها تاکنون تا چه اندازه نادرست بوده است. در یکی از تاسفبارترین پیشبینیها، در قرن
باورها به پایان دنیا (مذهبی): اسلام به "روز جزا" اشاره میکند، برخی بوداییها باور دارند که در این روز آموزههای بودا از بین میرود، پیروان مسیحیت، پایان دنیا را به ظهور دوباره مسیح وصل میکنند، هندوها به چرخههای زندگی اعتقاد دارند، آیین زرتشت احتمالا اولین مذهبی بود كه به پایان دنیا اشاره کرده است
۱۹ میلادی حرکتی تحت رهبری ویلیام میلر آغاز شد. پیشبینی این بود که ۲۲ اکتبر ۱۸۴۴ میلادی آخرین روز دنیا خواهد بود.
با نزدیک شدن روز موعود، محبوبیت میلر بیشتر و بیشتر شد و تنها یک چیز توانست این جریان را بخواباند: دمیدن خورشید صبح روز ۲۳ اکتبر ۱۸۴۴. در موردی دیگر، کشیش رونالد وینلند در سال ۲۰۰۸ میلادی در یک کتاب پیشبینی کرد که آمریکا در مدت دو سال نابود خواهد شد. اما هنوز در سال ۲۰۱۲ میلادی، آمریکا همچنان سرپاست. برخلاف این کشیش، در اغلب مذاهبی که به آخرالزمان اشاره دارند، تاریخ دقیقی به عنوان موعد نهایی تعیین نشده است، بلکه این مذاهب تشخیص موعد نهایی را به وجود و شناسایی برخی نشانهها منوط دانستهاند. پروفسور بویر میگوید: باورهای مذهبی امروزین، زیرکانه هستند. آنها میگویند هیچکس از روز و ساعت پایان دنیا خبر ندارد، ولی چنین روزی به زودی فراخواهد رسید.چنین اعتقادی در سالهای اخیر با پدیدههای علمی هم پیوند داده شد؛ در هر گامی که پژوهشگران آزمایشگاه عظیم سرن در مرز فرانسه و سوئیس برای آزمایش برخورد ذرهها برداشتند، معتقدان به پایان عمر زمین نیمخیز شدند.
حاضران در مراسم ویژهای که به مناسبت فرارسیدن موعد پایان دوره تقویم مایاها در کوبا برگزار شد
این آزمایش که با هدف آزمون یکی از فرضیههای تشکیل جهان انجام شد، نقش مهمی در ارتقای دانش بشر درباره چگونگی آغاز دنیا داشت. اما شکاکانی بودند که میگفتند چنین آزمایشی میتواند زمینهساز ایجاد سیاهچالههایی در ابعاد بسیار ریز و کوچک شود و در نهایت، همین سیاهچالهها بزرگتر شده و زمین را خواهند بلعید.
همچنان که بومیان مایا در جنوب مکزیک از ۲۱ دسامبر سال گذشته مراسم ویژه شمارش معکوس برای فرا رسیدن ۲۱ دسامبر امسال را آغاز کردهاند، ساکنان روستای بوگراش فرانسه میزبان کاوشگران و جمعیت مشتاقانی بودهاند که امیدوارند در روز موعود، در دامنه کوههای پیرنه زنده بمانند. براساس برخی گزارشها، اغلب پروازها از آمریکا به فرانسه کاملا رزرو شدهاند و بیشتر مسافران هم بلیتهای یکطرفه گرفتهاند.
حتی شایعه شده است که برخی گروهها، پناهگاههایی را در طبقات زیرزمینی روستا ساختهاند و افرادی نیز مدعی هستند که شاهد جماعتی بودهاند که نیمهعریان و در حال نواختن زنگهایی که در دست داشتند، از کوه بالا میرفتند. مسئولان موسسه ملی تاریخ باستانشناسی مکزیک در واکنش به این باور که مایاها پایان دنیا در سال ۲۰۱۲ میلادی را پیشبینی کردهاند، گفتهاند که از مجموع ۱۵ هزار نوشتهای که از تمدین کهن مایا باقی مانده و ثبت شده است، تنها در ۲ مورد به سال ۲۰۱۲ میلادی اشاره شده، هرچند در هیچیک از این نوشتهها به پایان زندگی در زمین اشارهای نشده است.
یک مجله آمریکایی از پروژه جدید پنتاگون و رونمایی آتی وزارت دفاع آمریکا از هواپیماهای بدون سرنشین مجهز به لیزرهایی با قدرت تخریبی بالا خبر داد.
به گزارش مشرق، فارس به نقل از مجله آمریکایی «تایم» نوشت: وزارت دفاع آمریکا نسل جدیدی از هواپیماهای بدون سرنشین را تولید خواهد کرد که نه تنها قابلیت حمل محدود موشک را داراست، بلکه احتمالا مجهز به لیزری اولترالایت و با قدرت 150 کیلو واتی میشود که قابلیت تخریب مکرر اشیاء را با سرعت نور دارد.
بر اساس این خبر، این پروژه جدید سیستم دفاع هوایی لیزری وزارت دفاع آمریکا موسوم به «HELLADS» توسط آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی پنتاگون طراحی شده است و این آژانس بودجهای بیش از 60 میلیون دلار را برای اجرای این پروژه در اختیار شرکت پیمانکار خود «جنرال اتومیکس» قرار داده است.
بر اساس اعلام یکی از افراد نزدیک به این پروژه، به کارگیری چنین لیزری در پهپادها، انبار مهمات و به عبارتی قدرت تخریب آنها را نامحدود میکند.
در این خبر آمده است که لیزرهایی با قدرت 150 کیلو وات به اندازه ای قوی هستند که قابلیت تخریب هر موشک و یا هواپیمایی را دارند اما صرفا می توان از آنها روی سیستم های دفاعی ثابت استفاده کرد، اما سیستم های دفاع هوایی لیزری پنتاگون موسوم به پروژه HELLADS که بر اساس اعلام آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی پنتاگون مراحل پایانی تولید خود را می گذراند، وزنی سبک تر از وزن یک ماشین کوچک را دارا هستند که این امر امکان به کارگیری آنها را به شکل غیر ثابت تامین می کند.
یکی از کابردهای اصلی پروژه لیزر HELLADS استفاده از آن در نسل جدید هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا است.
شرکت پیمانکار جنرال اتومیکس در ویدئوی دیجیتالی تبلیغاتی خود، پهپادی مجهز به لیزر اولترالایت را به تصویر کشیده است که مجموعه ای از موشک های رهگیر شلیک شده از زمین را در یک لحظه و قبل از اینکه تهاجمشان به را در زمین عملی کنند، نابود می کند.
قابلیت لیزر اولترالایت احتمالا در کنار قابلیت های پهپادهای پریدیتور چند برابر می شود. جنرال اتومیکس بر این باور است که کاربردی ترین استفاده از یک هواپیمای بدون سرنشین ارزان و پر سرعت مانند این است که گروه بزرگی از یگان های یکپارچه ارتش بتواند به قیمت تلفات کم مکانیکی، بر یک شبکه دفاعی به مراتب بزرگ تر قائق شوند.
در ادامه این خبر نوشته شده است که نه سیستم دفاع لیزری پنتاگون و نه هواپیماهای بدون سرنشین مجهز به این سیستم لیزری به مرحله تولید انبوه نرسیده اند و اگرچه بدیهی است که پهپادها نقشی حیاتی در آینده نیروی هوایی آمریکا ایفا می کنند، اما موفقیت به کارگیری پهپادهای مدل پریدیتور مجهز به این سیستم های دفاع لیزری هنوز تضمین نشده است.
در این خبر به یکی از محدودیت های طبیعی لیزر اشاره و نوشته شده است که اگرچه لیزر بر خلاف یک موشک متعارف، قابلیت این را دارد که به آسانی شارژ مجدد شود و ساعت ها به طور پیوسته کار کند، اما یک سلاح لیزری نمی تواند به راحتی به درون ابرها و یا دود نفوذ کند.
هواپیماهای بدون سرنشین پریدیتور
این در حالیست که یک سیستم دفاع هوایی لیزری اساسا باید پیش از آنکه بتواند هدف خود را نشانه گیری کند، قابلیت دیدن هدف خود را داشته باشد که این ویژگی منجر می شود که از این سلاح به جای استفاده برای هدفگیری اهداف زمینی، علیه موشک ها و هواپیماهای دشمن استفاده کرد.
بر اساس این گزارش روسیه و سایر کشورها در کنار رژیم صهیونیستی که پیشرو تولید چنینتجهیزاتی هستند، اعلام کرده اند که در حال کار روی نسخه های مشابه تسلیحات لیزری قابل حمل خود هستند و در این بین به نظر می رسد که آمریکا در مراحل تولید این تسلیحات لیزری پیشرفت بیشتری داشته باشد.
دوستان عزيز براي خواندن خبر هاي جديد روز از منابع معتر به حاشيه وبسايت در سمت چب مراجعه كنيد در ضمن اين خبر ها به صورت لينك از منابع معتبر مي باشد لينك هاي خبري به صورت آپديت مي باشد و لينك هاي خبري از خبر هاي روز دنيا از عنوان هاي ورزشي،علمي،سياسي،فناوري و .... مي باشد براي توضيحات بيشتر ميتوانيد سوالات خود را در قسمت نظرات بيان كنيد
هر فیلم اکشن و پلیسی ایرانی یا خارجی را ببینید، چند نوع سلاح کمری در آن مشغول شلیک هستند و "کلت" را در دست اکثر بازیگران فیلم خواهید دید، اما معمولا این کلت ها چند مدل مشهور و تکراری هستند و خبری از "دوو" یا "تاروس" در بین آنها نیست.
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، از تپانچه های سرپر قدیمی تا سلاح کمری امروزی که حتی قابلیت شلیک به صورت رگبار را دارند راه بسیار زیادی طی شده است. امروزه سلاح های کمری اتوماتیک با کالیبرهای گوناگون در بازار وجود دارند که در نیروهای نظامی و انتظامی سرتاسر جهان مورد استفاده قرار می گیرند.
نام های معروف زیادی در این بخش از بازار محصولات دفاعی وجود دارد که معرفی تمامی آن ها شاید مستلزم نوشتن یک کتاب چند هزار صفحه ای باشد و کاملا مشخص است که از حوصله این مکان و توانایی های این قلم خارج است. در این مطلب بیشتر قصد داریم تا شما را با دو محصول کمتر شناخته شده از دو تولید کننده معروف سلاح کمری و 3 محصول از 3 تولید کننده کمتر شناخته شده سلاح کمری آشنا کنیم.
در تمام جهان تنها دو هواپیما، منحصراً برای جنگهای الکترونیکی ساخته شده اند که EA-6B پراولر یکی از آنهاست .
از دهه ١٩۵٠ میلادی تکنولوژی هوانوردی برای کاربردهای نظامی گسترش بی سابقه ای یافت . از میان دهها نوع هواپیمایی که طراحی و سپس وارد عمل شدند پاره ای از آنها اگرچه از لحاظ ظاهری شبیه شکاری یا ضربتی بودند اما در واقع هیچکدام از این دو ماموریت را انجام نمی دادند .
می توان گفت که جدیدترین هواپیمای نظامی آمریکا، جنگنده مشترک عمود پرواز F-35 JSF است که هم اکنون در حال در طراحی و ساخت بوسیله شرکت لاکهید مارتین می باشد. این جنگنده طی یک برنامه مشترک توسط شرکت های نورث روپ گرومن، BAE سیستمز، پرات اند ویتنی و رولزرویس ساخته می شود.
.ناتو .احتمال .داد .که روسیه .مجبور .خواهد شد، اقداماتی .در .مقابل .سامانه .اروپایی .پدافند .ضد..موشکی ناتو تدارک ببیند. .یک .منبع .در .وزارت .دفاع روسیه در همین خصوص تأکید کرد .که .کرملین .برگ .برنده.ای .در اختیار .دارد .و .آن .سامانه..های .موشکی .تاکتیکی .«ایسکاندر» .و .جدیدترین .موشک.های .تاکتیکی .RS-24 Yars .است. .به .نظر .می.رسد .که .پیش.بینی..ها .درست .بوده و .طبق .اطلاعات .جدید .روزنامه .«وال .استریت ژورنال»، .مقامات .روسیه .استقرار .سامانه..های .هسته.ای .تاکتیکی .در .مرزهای .این کشور .را .شروع .کرده.اند. .این .سامانه..ها، .مشتمل بر موشک.های «ایسکاندر» و .موشک.های .بالدار .است. هرچند .وزارت .دفاع .روسیه .از .تفسیر .این .موضوع .خودداری .کرده، اما .چندی .پیش ژنرال .سرگئی .کارامایف، .فرمانده .نیروی .موشکی .راهبردی .در این خصوص اظهار .داشت .که .در .آینده .نزدیک .موشک..های .تک.کلاهکة .«تاپول– .ام» .جای .خود .را .به .موشک.های .جدید .«یارس» .خواهند .داد. .مشخصات .فنی .دقیق .این .موشک.ها اعلام .نشده .و .فقط .این .اطلاعات ارائه شده .که .موشک .یارس .می..تواند .4-3 .کلاهک .هسته.ای .با .ظرفیت 500-150 .کیلوتن .را .به .فاصله .11 .هزار .کیلومتر منتقل کند. .برنامه .آزمایشات .این .موشک..ها .که .شامل .سلسله..ای .از .سه .پرتاب است، نیز با .موفقیت انجام و این آزمایش.ها .اوایل .سال .2010 .به .پایان .رسیده است. .در همین مقطع.بخش .اول .موشک.ها .در .نزدیکی .شهر .«تیکوو» .در .منطقه .ایوانوو .به .رده .نیروهای .مسلح .روسیه تحویل شد. .
آنگاه که سران امریکایی و ناتو سر مست از اجرای سپر موشکی خود بودند .فرماندهان نظامی روس مشغول کار برروی پروژه ای بودند کا با اولین آزمایش آن لرزه ای بر اندام غربیها انداختند.این لرزه امروز برگ برنده روسها حساب میشود.
ابزارها یا موادی شیمیایی هستند که به وسیله آنها مثلاً با انفجار بمبی که حاوی مواد سمی و یا شیمیایی هستند انسان ها و یا سربازان دشمن را هدف قرار می دهند که به آن مواد آلوده می شوند و به انواع بیماریها و یا بیماری های مخصوص به همان مواد دچار می شوند.
● مقدمه
ابزارها یا موادی شیمیایی هستند که به وسیله آنها مثلاً با انفجار بمبی که حاوی مواد سمی و یا شیمیایی هستند انسان ها و یا سربازان دشمن را هدف قرار می دهند که به آن مواد آلوده می شوند و به انواع بیماریها و یا بیماری های مخصوص به همان مواد دچار می شوند.اسلحه شیمیایی به آن دسته از جنگ افزارها گفته می شود که در آنها یک یا چند ماده شیمیایی برای کشتن و یا ناتوان کردن انسان ها به کار می رود. ماده شیمیایی را در مخزن هایی کوچک یا بزرگ انبار می کنند که به وسیله انسان یا وسیله ای موتوری حمل می شود و پس از شلیک و انفجار ماده شیمیایی را می پراکند. با راکت یا هواپیما هم آن مخزن ها را پرتاب می کنند.
تاریخچه:نخستین بار در جنگ جهانی اول این جنگ افزار به کار برده شده است. در جنگ جهانی دوم کاربرد چندانی نیافته است اما در جنگ ویتنام نیروهای آمریکایی آن را بسیار گسترده به کار می برده اند که بمب های آتش زای ناپالم (اغلب بنزین ژلاتینه شده... تا به هدف بچسبد و بهتر بسوزاند) معروف ترین آن ها بوده است.
جنگ افزارهای شیمیایی را می توان به جنگ افزارهای دارای سم های چشمی، بینی و دهانی، ریه ای و یا پوستی تقسیم کرد، بسته به آن که به کدامیک از اندام ها تأثیر می گذارد. برخی از گونه های عصبی آن کشنده است و بسیار زود انسان ها را از پا در می آورد، برخی دیگر تنها برای مدتی کوتاه یا بلند ناتوان می سازد. برخی از گونه های آن اگرچه کشنده نیست اما ناتوانی های جسمی ماندگار پدید می آورد و زندگانی را بسیار سخت می کند. گونه هایی از آن در افزارهای پلیس ضد شورش هم به کار برده شده است و اعتراض های گسترده ای به دنبال آورده است.جنگ افزارهای شیمیایی مانند بمب های اتمی و میکروبی در رده سلاح کشتار جمعی رده بندی می شود و کوشش نیروهای ضد جنگ و صلح خواه و سازمان های مدنی و شهروندی همواره برای ممنوع ساختن آن ها بوده است. ۱۳۷ دولت در سال ۱۹۹۳ پیمانی را امضا کردند که تکامل، تولید و انبار کردن جنگ افزارهای شیمیایی را ممنوع می کرد و از دولت ها می خواست در یک دوره ده ساله، یعنی تا سال ۲۰۰۳، همه جنگ افزارهای شیمیایی انبار شده را نابود سازند.حکومت صدام در جنگ عراق و ایران این گونه جنگ افزار برای کشتار جمعی را نه تنها در آوردگاه ها برای کشتن سربازان بلکه در روستاها و شهرها نیز به کار می گرفت .امروزه انتشار دستورهای ساخت و انبار کردن جنگ افزارهای شیمیایی کاری جنایت کارانه است و انساندوستان نگران دستیابی تروریست ها و آدم کشان به چنان جنگ افزارها هستند.
برد 300 کیلومتر ضمن پوشش تمامی محدوده خلیج فارس، بخشی از خاک کشورهای حاشیه آنرا نیز پوشش می دهد. با توجه به استقرار تعداد زیادی پایگاه آمریکایی در این محدوده، این موشک ضد رادار برای شکستن خط اول دفاع هوایی دشمن بسیار مفید خواهد بود.
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، در طی درگیری های نظامی بعد از جنگ جهانی دوم، پدافند هوایی در مواجهه با تهدیدات هوایی در مواردی که نیروی پدافند کننده از فناوری های روز عقب نبوده بسیار موفق ظاهر شده است. از اینرو امروزه سامانه های دفاع هوایی جای خود را به عنوان راه حلی قابل اعتماد در ذهن فرماندهان تثبیت کرده اند. از مناطق اصلی میدان نبرد تا مراکز پشتیبانی، اماکن سیاسی و اقتصادی و ... با قرار گرفتن تحت پوشش پدافند هوایی از امنیت لازم برای ایفای نقشی در جریان جنگ برخوردار می شوند.
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، رادارهاي برد بلند و متوسط كه به صورت فعال عمل ميكنند اولين حساسه مجموعه پدافند هوايي هستند اما آنچه امروزه برای کشورمان اولويت اصلي محسوب مي شود، شناسايي هواپيماهاي با سطح مقطع راداري پايين، موشكهاي كروز و هواپيماهاي برد بلند استراتژيك دشمن است.
برنامه ساخت انواع اصلی رادارهای بومی با توجه به نیازهای نیروهای مسلح، ظرفیت علمی و امکان تکمیل فناوری های لازم، تدوین شده و متخصصان صنعت و دانشگاه در نقاط مختلف کشور در این برنامه ها همکاری کرده اند.
اكثر سامانههايي كه پيش از انقلاب در اختيار ایران قرار گرفته بود سامانههاي لامپي بودند که اشعه بالایی را نیز در فضای اطراف خود منتشر می کردند و یکی از بخش های رادارها که بیشتر دفعات بروز ایراد را داشت همین لامپ ها بودند. با توجه به پیشرفت فناوری در دنیا، استفاده از این لامپ ها در سامانه ها منسوخ شده و به جای آن از فناوری ترانزیستور، مدارهای مجتمع و فناوری های حالت جامد استفاده می شود که هم اکنون اکثر سامانه های داخلی از فناوری لامپی تهی و به جای آنها از فناوری های جدیدتر گفته شده استفاده شده است. در آینده نزدیک نیز تمامی سامانه های داخلی با زیربخش های ساخته شده از فناوری های نوین جایگزین می شوند.
به نظر می رسد یا سلاح مورد استفاده برای ساقط کردن فانتوم ترکیه از کالیبر بالایی برخوردار بوده که با همان شلیک های اول تأثیر مخربی روی هدف داشته، یا نرخ آتش بالایی داشته و یا سلاح مورد استفاده دارای سامانه ای پیشرفته از انواع راداری یا اپتیکی برای هدفگیری خودکار و تصحیح آتش برای شلیک های بعدی با توجه به حرکت سریع هدف بوده است.
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، جمعه گذشته خبر انهدام یک هواپیمای نظامی ترکیه توسط پدافند هوایی سوریه شوک عجیبی در فضای رسانه ایجاد کرد. کمتر کسی تصور می کرد در حالی که سوریه به شدت تحت فشار است چنین واکنش شدیدی به تجاوز هوایی ترکیه، به عنوان کشوری که بسیاری از مشکلات امنیتی در سوریه ناشی از آن است نشان دهد.
دو هواپیمای نظامی ترکیه که بعداً اعلام شد از نوع اف-4 فانتوم(به معنی شبح) بوده اند با پرواز در ارتفاع پائین و سرعت بالا وارد آبهای ساحلی سوریه شده بودند که در فاصله 1 کیلومتری سواحل این کشور مورد اصابت سامانه های پدافند هوایی سوریها قرار گرفته و یکی از آنها به داخل آب سقوط کرد و دیگری با بازگشت به ترکیه در نزدیکترین فرودگاه این کشور اقدام به فرود اضطراری کرد.
آنچه در اینجا می خواهیم بدان بپردازیم اشاره به تجهیزات دو طرف این ماجراست که از یک سو اف-4 فانتوم های ترکیه هستند و در سوی دیگر تجهیزات دفاع هوایی سوریه. جنگنده اف-4 فانتوم که از معروفترین محصولات هوایی آمریکا در دوره جنگ سرد است در فاصله سالهای 1974 تا 1994 از آمریکا و آلمان خریداری شدند و بیش از 50 فروند آنها از 1995 توسط صنایع هوایی رژیم صهیونیستی بهسازی و ارتقاء داده شده اند. این جنگنده بیشینه سرعتی معادل 2370 کیلومتر بر ساعت در ارتفاع بالا داشته و می تواند تا ارتفاع 18300 متر اوجگیری نماید.
رقابت تسلیحاتی که میان کشورهای مختلف درگرفته، این کشورها و به خصوص آمریکا را به این واداشته که با تخصیص بودجههای سرسامآور به دنبال پروژههای نظامی بلندپروازانه باشد.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، راشا تودی با انتشار مقالهای از طرح وزارت دفاع آمریکا برای ساخت و به کارگیری حشرات جاسوس خبر داد.
نویسنده این مقاله در اینباره مینویسد: یک پشه و یا یک حشره کوچک روی گوش شما، دیگر تنها آزاردهنده نخواهد بود. بلکه اینها میتوانند یکی از هواپیماهای بدون سرنشین باشند که این بار در دستههای بزرگ و به شکل حشرات جاسوس به سمت شما آمدهاند.
سلام دوستان عزیز اینجا برای شما مطالبی و عکسهایوحشتناکی در مورد جنایات سربازان امریکا در تمام کشورهایی که تا کنون با عنوان ازادی و مبارزه با تروریست به ان حمله کرده.گذاشتم.
لطفا برای دیدن این عکسها و مطالب روی ادامه مطلب بکنید
سپر موشکی چیست؟ایا سپر موشکی امریکا توان مقابل یا موشکها بالستیک ما رو داره!
"
سپر موشکی یکی از مدود سلاح هایی هستش که از دهه 60 زمان جنگ سرد باقی مونده .
تو اون زمان شوروی قدرتمند ترین قدرت موشکی اتمی دنیا بود به طوری که با موشک بالستیک اسپونیک و کلاهک های هسته ای خودش می تونست کل کره زمین و 29 بار نابود کنه (امریکا دیگه هیچ)این چیزی بود که امریگا حسابی ازش می ترستید .و یکی از دلیل اینکه جنگ سرد به جنگ گرم تبدیل نشد .همین ترس امریکا از موشک های شوروی بود.از این ترس امریکا 2 چیز متولد شد که زندگی بشر و عوض کرد اولیش همین سپر موشکی بود و دومیش هم اینترنت بود که چگونگی بوجود امدن اینترنت خودش یک بحث مفصل هستش.
حماسه های بسیاری درباره شجاعت خلبانان جان برکف نیروی هوایی در دفاع از حریم هوایی کشور عزیزمان در رویارویی با م*****ان عراقی نوشته شده اما تا به حال به سلحشوران نیروی هوایی که بر روی زمین و با استفاده از توپهای ضدهوایی -و صد البته با تکیه بر نیروی ایمان- خلبانان دشمن را به ستوه می آوردند و ناامید روانه پایگاهشان می کردند کمتر توجه شده است. نگاهی کوتاه به توپ ضدهوایی اورلیکن بیاندازیم و یادی کنیم از دلاورمردانی که این توپها را عبادتگاه خود ساخته بودند. شیرمردانی که همواره یادشان در نزد مردم ایران گرامی است...
در سال 1952 شرکت اورلیکن سوئیس کار طراحی توپهای ضدهوایی جدیدی را برای جایگزین کردن توپهای 20 میلمیتری دوران جنگ جهانی دوم آغازکرد. طراحان این شرکت حساب کردند که کالیبر 35 میلیمتر می تواند مناسبترین گزینه برای چنین توپی باشد. چند طرح مختلف توسط اورلیکن آزمایش شد تا سرانجام، توپ جدیدی با نام مارک323 و کالیبر 35 میلیمترعرضه شد.
بمب جنسي، سلاح جديد ارتش امريكا
مطلبی که در ذیل آمده است نوشته توني - نورمن و بر گرفته از سایت باشگاه اندیشه به منبع ماهنامه سیاحت غرب سال چهارم .شماره 53 است که به دلیل اهمیت و دهشت بار بودن عواقب و عوارض سلاحهای بیولوژیکی و غیر متعارف که کشور ما از مصادیق بارز قربانیان این گونه سلاحها درسه دهه اخیر بوده وهست، مورد توجه قرار گرفت که از این منظر قابل بحث و بررسی است.
این سیستم خمپاره انداز متحرک در سال 1960 به سفارش سازمان GRU شوروی سابق تولید شد و هدف اصلی از ساخت آن داشتن یک خمپاره انداز متحرک با قدرت وحشتناک و دقت خوب برای انهدام کامل اهداف نقطه ای بوده است . به همین منظور کالیبر این سیستم خمپاره انداز معادل کالیبر وحشتناک 240 میلیمتر در نظر گرفته شد . اولین نمونه های این خمپاره انداز در سال 1969 ساخته شد و در سال 1971 رسما وارد خدمت ارتش شوروی سابق گردید . در مجموع چیزی حدود 400 دستگاه از این سیستم خمپاره انداز تولید شد و قسمت عمده آن در اختیار ارتش شوروی سابق ( روسیه فعلی ) و بخش کمی از آن در اختیار کشورهای اروپای شرقی است . این خمپاره انداز در جنگهای افغانستان و چچن مورد استفاده قرار گرفت و در این جنگها ، دقت بسیار خوب خود را ( به نسبت کالیبر سنگین خود ) به همگان ثابت کرد . هر چقدر که سیستم های خمپاره انداز دارای کالیبر کوچکتری باشند به همان نسبت دارای دقت بهتری خواهند بود . البته این به معنای کم دقت بودن کالیبر های بزرگتر خمپاره ها نیست ، بلکه به این معنا است که کالیبر های کوچک به نسبت کالیبرهای بزرگتر دارای دقت بهتری هستند .
به وبلاگ من خوش آمدید
ورود شما رو به این وبلاگ خیر مقدم میگم امیدوارم لحظات خوشی در این وبلاگ به سر ببرین
راستی دوستان اگه اومدین سر زدین یه نظر کوچیک بدین حتما خونده میشه و در حد توانم بهش عمل میکنم
موفق و پیروز باشید