ŠΞЙĆǾŘ
ŠΞЙĆǾŘ
مردی از دنیای مجازی 
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک های دوستان
ثبت سایت در گوگل">ثبت در سایت

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دنیای مطالب طلایی و آدرس google4004.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





لینک های ویژه
پيوندهای روزانه

گوشت قرمز
انسان در اثر تماس مستقیم با گوشت آلوده یا مصرف گوشت آلوده به انواع بیماری ها و ناراحتی ها دچار می شود.
بسیاری از بیماری های مشترک بین انسان و دام از راه گوشت آلوده یا گوشت حیوان بیمار به انسان منتقل می شود
از مهمترین این بیماریها بیماری سیاه زخم , بیماری سل گاوی , آلودگی های انگلی و مسمومیت غذایی است.
بنابراین رعایت بهداشت گوشت برای سلامت و بهداشت انسان بسیار موثر است و در حفظ ارزش غذایی آن اثر مستقیم دارد.

ویژگی های گوشت قرمز سالم
1_ رنگ گوشت باید به رنگ طبیعی یعنی صورتی مایل به قرمز روشن باشد گوشتی که رنگ قهوه ای تیره دارد گوشت دام پیر است
2_سطح خارجی گوشت باید بدون رطوبت و خشک باشد
3_ هیچگونه بوی غیر طبیعی مانند ترشیدگی و تعفن از گوشت استشمام نشود
4_ در محل اتصال گوشت به استخوان نباید هیچ بوی غیر طبیعی به مشام برسد
5_ گوشت باید سفت باشد و قوام طبیعی خودش را داشته باشد
6_ چربی گوشت باید سفت و سفید یا متمایل به سفید باشد و هیچگونه بوی نامطبوعی ندهد اگر چربی بوی بد بدهد فاسد شده است

چگونه باید از گوشت و حبوبات استفاده کرد؟
1_ چربی های قابل رویت گوشت قرمز و همچنین پوست مرغ که حاوی مقدار زیادی چربی است باید قبل از طبخ جدا شوند
2_ بهتر است گوشت مرغ و ماهی سرخ نشود بلکه به صورت کبابی  یا آبپز , طبخ گردند
3_ بهتر است به جای گوشت قرمز , بیشتر از گوشت سفید ، مرغ و ماهی  استفاده شود
4_ حبوبات منبع خوبی از پروتئین هستند و به صورت ترکیب با غلات , پروتئین با کیفیت بالا را برای بدن تامین می کنند
در صورتی که حبوبات ایجاد نفخ کند , بهتر است به مدت یک شب خیسانده شده و پس از دور ریختن آب آن پخته شود.
5_ مصرف روزانه سوسیس و کالباس به علت مواد افزودنی آن ( بویژه نیترات ) که سرطانزا میباشد و سلامت انسان را به خطر می اندازد توصیه نمی شود . اما مصرف کم سوسیس ، ماهی یکبار بلامانع است و مصرف مدام و بی رویه آن توصیه نمی شود.

ویژگی های ظاهری گوشت سالم مرغ
1_ پوست مرغ به طور یکنواخت روی بدن مرغ کشیده شده باشد و هیچ پارگی , خون مردگی , ورم , تغییر رنگ و خراش نداشته باشد
2_ درون شکم مرغ خالی شده باشد یعنی سنگدان , جگر , چینه دان و روده نداشته باشد
3_ قلب و جگر مرغ باید رنگ طبیعی و حجم معمولی داشته باشد
4_ لاشه مرغ باید کاملا تمیز و به دور از کثافات , پر مرغ و ذرات خارجی باشد
5_ در محل اتصال گوشت به استخوان , هیچگونه تغییر رنگ دیده نشود و بوی بد استشمام نشود 6_ اگر گوشت مرغ تازه باشد , قسمت شکم آن شفاف , سفید یا زرد  رنگ است و در صورتی که به رنگ سبز یا آبی باشد , گوشت مرغ تازه نیست  

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ یک شنبه 22 / 2 / 1391برچسب:گوشت قرمز,مرغ,مضرات گوشت مرغ,روش صحیح آشپزی با گوشت مرغ,, ] [ 2:8 بعد از ظهر ] [ ŠΞЙĆǾŘ ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید ورود شما رو به این وبلاگ خیر مقدم میگم امیدوارم لحظات خوشی در این وبلاگ به سر ببرین راستی دوستان اگه اومدین سر زدین یه نظر کوچیک بدین حتما خونده میشه و در حد توانم بهش عمل میکنم موفق و پیروز باشید
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 57
بازدید دیروز : 24
بازدید هفته : 57
بازدید ماه : 2848
بازدید کل : 170408
تعداد مطالب : 626
تعداد نظرات : 61
تعداد آنلاین : 1


داغ کن - کلوب دات کام آی پی شما: 37.63.135.200 ثبت شد
#bluepearlWrap {width: 98%;}